Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaGEL ZA SPROSTITEV ANUSA Intome

GEL ZA SPROSTITEV ANUSA Intome

ID: 20367200
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
44,47 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To je odličen izdelek za vse, ki bi radi bolj uživali v analnih odnosih. Gel za sprostitev anusa Intome je izdelan tako, da sprošča mišice na območju anusa, a vas s tem ne prikrajša užitkov - Občutki namreč ostanejo enaki. Enostavno pred analnimi odnosi nanesite izdelek

 

To je odličen izdelek za vse, ki bi radi bolj uživali v analnih odnosih.

 

Gel za sprostitev anusa Intome je izdelan tako, da sprošča mišice na območju anusa, a vas s tem ne prikrajša užitkov - Občutki namreč ostanejo enaki. Enostavno pred analnimi odnosi nanesite izdelek na področje anusa, ter uživajte v sproščenih in še bolj prijetnih odnosih. Gel za sprostitev anusa Intoma ima poleg vsega tudi negovalne učinke in je povsem varen za uporabo.

 

Ingredients: Aqua, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-9, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alcohol, Aminomethyl Propanol, Avena Sativa Kernel Extract, Carbomer, Glycerin, Humulus Lupulus Cone Extract, Limonene, Mentha Piperita Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Opozorila:

Pred prvo uporabo nanesite manjšo količino gela na podlaket. Če se pojavi alergijska reakcija takoj prenehajte z uporabo.

Hranite izven dosega otrok.

Hranite v hladnem in temnem prostoru.

Cached: Tue, 30 Apr 2024 00:29:34 GMT