VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeNega otrokaPripomočki za hranjenjeGENERIC Silikonska žlica in vilice, komplet jedilnega pribora za dojenčke, žlica in vilice za učenje dojenčka (zelena)

GENERIC Silikonska žlica in vilice, komplet jedilnega pribora za dojenčke, žlica in vilice za učenje dojenčka (zelena)

ID: 21133180
-39 % Novo
26,89 €
16,28 €
Prihranek  10,61 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Varen material --- Komplet vilic za otroški jedilni pribor je narejen iz silikona za živila, ki je mehak in ne vsebuje BPA.

Enostaven oprijem --- Ergonomska oblika glave dinozavra namiznega pribora prijem bolj ustreza dojenčkovi navadi stiskanja pesti. Posebej je zasnovan tako, da se prilega dojenčkovim majhnim rokam in razvija oprijem.

Naučite se biti neodvisni --- Komplet žlice in vilice za vadbo otroka zagotavlja tudi varno zaščitno oviro za vašega otroka in ga spodbuja k samostojnemu hranjenju .

Enostaven za čiščenje --- Komplet otroške hrane ne vsebuje BPA in ga je mogoče prati v pomivalnem stroju. Po dezinfekciji ga dajte v vrelo vodo in pustite vreti 1-2 minuti.

Večnamenska uporaba ---mehke in upogljive otroške žlice in vilice, tako kot igračo za zobanje, lahko uporabite za izdelavo zobkov obročki, ki ustrezajo potrebam dojenčkovega ugriza.

Cached: Mon, 29 Apr 2024 22:07:40 GMT