VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteGrafične karticeGIGABYTE GeForce RTX 4080 AERO OC 16GB grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 4080 AERO OC 16GB grafična kartica

ID: 20472492
1.932,52 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 5.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC

 

Predstavljamo vam GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC - Vašo Najboljšo Izbiro za Izjemno Grafično Učinkovitost in Realistično Igralno Doživetje!

Zasnovana za navdušence nad igrami in strokovnjake v oblikovanju, GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC predstavlja vrhunec grafične tehnologije za neverjetno vizualno doživetje. S prefinjenimi zmogljivostmi in naprednimi funkcijami ta grafična kartica zagotavlja vrhunsko zmogljivost za igre in profesionalno delo.

Ključne lastnosti:

Revolucionarna zmogljivost: S tehnologijo RTX 4080 vam GIGABYTE omogoča, da se potopite v igre in ustvarite vsebine s še nikoli videnimi grafičnimi podrobnostmi in realističnostjo.

16GB Grafični Pomnilnik: Uživajte v gladkih igralnih izkušnjah in nemoteni večopravilnosti s široko kapaciteto grafičnega pomnilnika 16GB. Ta vam omogoča, da poganjate najzahtevnejše igre in aplikacije brez zadržkov.

Napredno Navijanje: Z vnaprej prilagojenim tovarniškim navijanjem AERO OC dosežete še večjo zmogljivost iz grafične kartice. Uživajte v gladkem delovanju in hitrejših hitrostih slike na sekundo.

Vrhunska Oblika in Hlajenje: Aerodinamični dizajn AERO OC ne samo izgleda elegantno, temveč tudi omogoča učinkovito hlajenje tudi ob intenzivni obremenitvi. Vaša kartica ostane hladna in zmogljiva.

Ray Tracing Tehnologija: Doživite igre na povsem nov način z realistično svetlobo, sencami in odsevi, ki jih omogoča tehnologija sledenja žarkov. Poglobite se v svet virtualne resničnosti s popolnoma prenovljeno vizualno kakovostjo.

Podpora za Več Monitorjev: S tehnologijo podpore za več monitorjev se potopite v večdimenzionalno igralno okolje ali povečajte svojo produktivnost s širšo delovno površino.

Izboljšana Zanesljivost: Zasnovana za vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo, GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC zagotavlja zanesljivo delovanje tudi pri dolgotrajnih seansah igranja in intenzivnem delu.

Optimizirana Za Energijsko Učinkovitost: Kljub izjemni zmogljivosti ostaja kartica učinkovita v porabi energije, kar vam omogoča brezskrbno uživanje v igrah in delu brez skrbi glede energetske porabe.

Poglobite se v svet razburljive igralne in oblikovalske izkušnje z GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC. Z njeno izjemno zmogljivostjo, napredno tehnologijo in vrhunskim hlajenjem je to grafična kartica, ki vas bo popeljala v nove dimenzije vizualnega ustvarjanja. Ne glede na to, ali ste strasten igralec ali profesionalni oblikovalec, vam GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC omogoča, da dosežete vrhunske rezultate. Izberite GIGABYTE in preživite svoje igralne trenutke v resnično visoki ločljivosti.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Zunanja/notranja kartica
zunanja
Tip RAM pomnilnika
GDDR6X
Družina grafične kartice
GeForce
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia
DisplayPort izhodi
3
HDMI izhodi
1
Cached: Sun, 28 Apr 2024 22:22:37 GMT