VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereTorbe in nahrbtnikiGITZO Adventury fotografski nahrbtnik 45L za DSLR s 600mm objektivom

GITZO Adventury fotografski nahrbtnik 45L za DSLR s 600mm objektivom

ID: 20913271
447,33 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cumulus d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Gitzo nahrbtniki Adventury so odlična kombinacija stojala Gitzo z večvezalnimi jermeni za več priključkov na stojalo in izjemnim zaščitnim sistemom za vašo opremo zagotavljajo največjo varnost za vaše pustolovščine na prostem.

 

Gitzo Adventury nahrbtnik je namenjen zahtevnim fotografom divjine, narave in pokrajine, ki želijo udobno in varno prenašanje opreme. Gitz Adventury 45l nahrbtnik (GCB-AVT-BP-45) je odličen nahrbtnik za fotografe ptice in narave, ki želijo prenesti vso svojo opremo za fotoaparate v varno, prostorno, funkcionalno torbo. Nudi prostor za profesionalni DSLR (kot so Canon 1D X Mark II ali Nikon D5) s super telefoto objektivom (npr. 600 mm f / 4), kot tudi drugimi fotoaparati in drugimi objektivi. Notranjost se lahko prilagodi individualno, tako da se lahko prenaša tudi DJI Phantom drone, vključno z dodatki in drugim fotoaparatom s priloženim objektivom ter drugimi objektivi in ??dodatki. Poleg tega je možno varno shraniti prenosnik do 15'' in tablični računalnik (kot je iPad 9.7'') v nahrbtniku. Oblazinjen notranji žep lahko enostavno odstranite, da Gitzo Adventury uporabljate kot vsakdanji nahrbtnik. Dostop do opreme je mogoč preko stranskih žepov in varovane hrbtne odprtine. Večplastne trakove lahko uporabite za pritrditev stojala, kot je na primer stojalo Gitzo Sistematično stojalo ali različne dodatke na sprednji in stranski strani. Ramenski jermeni nahrbtnika Gitzo Adventury so nastavljivi, zadaj pa je udoben prezračevalni sistem. Zgornji predel je raztegljiv s pokrovčkom za zvijanje na vrhu, tako da lahko varno shranite manjše dodatke, ki jih potrebujete za svojo avanturo na prostem. Tesnilne zadrge, vodoodbojni material in prevlečeno dno zagotavljajo, da se vreča lahko uporablja v vlažnih pogojih, in dežna prevleka, ki je tudi vključena, zagotavlja dodatno zaščito v slabih vremenskih razmerah.
Tehnične podrobnosti
Barva
zelena
Nošenje
na hrbtu
Tip foto torbe
nahrbtnik
Globina [cm]
19
Širina [cm]
32
Višina [cm]
54
Cached: Mon, 29 Apr 2024 03:06:02 GMT