Išči

Glutamine Powder, 630 g

ID: 20696207
42,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Polleo Sport
Na voljo še 1 ponudba od 70.80 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Glutamin je najbolj zastopana aminokislina v telesu, z deležem večjim od 60%, med svobodnimi aminokislinami v skeletnih mišicah, ter več kot 20% od skupnih aminokislin v telesu. S konzumacijo dodatnega glutamina pripomorete k zmanjšanju bolečin mišic ter

 

Glutamin je najbolj zastopana aminokislina v telesu, z deležem večjim od 60%, med svobodnimi aminokislinami v skeletnih mišicah, ter več kot 20% od skupnih aminokislin v telesu. S konzumacijo dodatnega glutamina pripomorete k zmanjšanju bolečin mišic ter pospešujete okrevanje. 

Ključne prednosti:

  • Sestavljen iz čistega L-glutamina
  • Visoko koncentriran
  • 1000 mg L-glutamina po kapsuli
  • Pospešuje okrevanje mišic

Privoščite svojemu telesu maksimalno okrevanje!

Glutamin ima v telesu posebno in edinstveno vlogo: telo ga lahko izkorišča kot energijo, lahko je uporabljen kot nova telesna beljakovina ali pa tvori nove važne spojine ali aminokisline. Povečuje imuniteto in je pomemben za normalno funkcijo prebavnih organov.

V kolikor ne jemljete dovolj glutamina, ga bo telo vzelo tam, kjer ga ima - v mišicah! Nove raziskave so pokazale, da jemanje glutamina preprečuje ta proces in ohranja mišice. Glutamin je komplementaren z številnimi drugimi pripravki. Poleg beljakovin, kreatina in energetskih napitkov, je glutamin eden najbolj pomembnih dodatkov v prehrani in bi ga vsekakor morali jemati.

Način uporabe:

Male količine, 5-10 gramov dnevno, so zadostne, da mišice ohranijo potreben glutamin in da na ta način preprečite njihovo uničevanje. Glutamin v prahu se dobro premeša s tekočino. Zmešajajte ga v soku, vodi ali beljakovinskem napitku. Lahko ga jemljete v katerikoli dobi dneva, mnogi pa preferirajo jemanje po vadbi. 

Opozorilo: Ne jemljite ga pozno zvečer ali pred spanjem, saj so bili opaženi primeri stimulacije.

Sestava:

Pakiranje:

  • 630 g
Tehnične podrobnosti
Okus
brez
Cached: Tue, 30 Apr 2024 06:14:46 GMT