Išči

GPS Roc Modra TwoNav

ID: 20872298
399,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: TWONAV
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
GPS Roc Modra TwoNav

 

Roc je GPS z najboljšim kartiranjem za avanturistične kolesarje. Zagotavlja potrebno varnost na najzahtevnejših poteh, vam omogoča premagovanje nepričakovanih dogodkov s popolno vidljivostjo zaslona, podrobnimi zemljevidi in naprednimi orodji za navigacijo.

------

Fizične značilnosti

Dimenzije 58 x 90 x 20 mm / Zaslon Blanview / Ločljivost 240 x 320 pik (2,7'') / Teža 120 g / Gumbi 2 spredaj + 4 stranski / Fiksacija QuickLock / Notranji pomnilnik 32 GB (prostega: 28 GB)

Napajanje

Senzor svetlobe / Baterija 2500 mAh / Standardna avtonomija 18 h / Vgrajena vrsta baterije / USB-Pogo komunikacijski port

Orodja

GPS / Galileo / Glonass / BeiDou / SBAS-EGNOS / Bluetooth dual / Wi-Fi 5G / Zvočnik / Barometer / Digitalni kompas / Akcelerometer

Vključuje

Topografski in cestni zemljevid izbrane države, naročnino na načrtovalnik poti na prostem (programska oprema Land), navigacijsko aplikacijo (aplikacija TwoNav), storitev v sili in lokacijo v živo (SeeMe), prostor za shranjevanje v virtualnem oblaku (Cloud GO), dodatke za GPS...

------

Roc: Sprostite avanturo

Roc je oblikovan za kolesarje, ki zahtevajo več kot le zmogljivost, z namenom načrtovanja in varne navigacije. Z 2,7-palčnim zaslonom, ki ponuja 240 x 320 pik, Roc zagotavlja podrobne zemljevide in napredna orodja za orientacijo, s katerimi lahko premagate vsako oviro na različnih terenih. Odpovejte se običajnim potem in se potopite v naravo v svojem tempu, kjer postane vsaka pot nova in navdušujoča avantura.

Večšportni

Roc je idealen sopotnik za različne aktivnosti na prostem, vključno z gorskim kolesarjenjem, gravel kolesarjenjem, bikepackingom, tekom po poteh in pohodništvom. Z avtonomijo baterije več kot 18 ur omogoča aktivnosti na gorskem območju brez potrebe po ponovnem polnjenju.

Natančni zemljevidi na nedosegljivem zaslonu

Roc deluje z najboljšim zaslonom na trgu, skupaj z zemljevidi vodilnih založnikov, kot so Ordnance Survey, IGN in TomTom. Kombinacija do 32 GB zemljevidov zagotavlja jasen in natančen pogled na okolico, celo na najtežjih terenih.

Napaka pri navigaciji in upravljanje s contingency

Spremenite svoje sledi v obogatene zemljevide. Dodajte navodila, opozorila, fotografije in videoposnetke za brezhibno izkušnjo navigacije. Digitalni zemljevidi vas vodijo korak za korakom, zagotavljajoč, da nikoli ne izgubite poti. Prilagodite svoj načrt glede na vremenske razmere v gorah. Občutek varnosti se razvija med dejavnostjo, z alternativnimi variantami pa vedno imate alternative poti, da prilagodite dejavnost varnejšim potem.

Pripravljen na najtežje kolesarjenje

Posebej zasnovan za najtežje pustolovščine, je Roc robusten in lahek. Upravljajte ga tudi z rokavicami zaradi 2 sprednjih in 4 stranskih gumbov. Ohranite popoln nadzor tudi v dežju. Njegov zaslon Blanview s celobarvnim Optical Bondingom je izdelan z Gorilla Glass, zagotavljajoč odpornost proti udarcem in sunkom med raziskovanjem. Zaslon Roca se izstopa kot eden najnatančnejših in najbolj vidnih tudi pod močno sončno svetlobo.

Odkrijte vesolje raziskovanja z Roc

Roc predlaga poti po vsem svetu, ki jih priporočajo drugi navdušenci (Komoot, Strava, TrainingPeaks, IGN Rando, Utagawa VTT itd.). Preprosto izberite itinerar, ki vam je všeč, in se odpravite raziskovat. Po vsakem izletu takoj delite svoje dosežke s prijatelji na svojih družbenih omrežjih. Sinhronizirajte svojo najnovejšo avanturo, tako da lahko drugi navdušenci, podobni vam, izvedo o vaših podvigih, ne glede na to, kje na svetu ste.

Natančni podatki in največja povezljivost

Določite cilje, Roc pa bo zagotovil natančne podatke za merjenje napredka na vsakem izletu. Določite cone, nastavite opozorila ali tekmuje proti odseku Strave. Roc spremlja več kot 200 polj uspešnosti v realnem času, vključno z višino, razdaljo, vzponom, močjo in hitrostjo. Poleg tega je združljiv s senzorji BLE za srčni utrip, kadenco, hitrost in moč. Za zagotovitev vaše varnosti Roc vključuje močne čipe, vključno s sistemom GNSS s 4 globalnimi omrežji za pozicioniranje (GPS + Galileo + Glonass + Beidou) in dvojnim Bluetoothom za povezljivost v realnem času s pametnim telefonom.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
6
Barva
modra
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Kapaciteta shrambe [GB]
32
Cached: Thu, 02 May 2024 03:33:25 GMT