Išči

GPS Terra Modra TwoNav

ID: 20503154
399,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: TWONAV
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
GPS Terra Modra TwoNav

 

Terra - Začutite vzburjenje raziskovanja brez omejitev. Zunanji navigator za ljubitelje pustolovščin, ki želijo varno in brez omejitev raziskovati vse vrste dejavnosti.

------

Fizične značilnosti

Dimenzije 80 x 115 x 19 mm / Zaslon Blanview / Ločljivost 480 x 640 slikovnih pik (3,7'') / Teža 198 g / Gumbi 3 spredaj + 4 strani / Fiksacija QuickLock / Notranji pomnilnik 32 GB (prosto: 28 GB)

Napajanje

Senzor za svetlobo / Polnjenje baterije s kapaciteto 2600 mAh / Standardna avtonomija 15 h / Vgrajena vrsta baterije / Komunikacijski priključek USB-C

Orodja

GPS / Galileo / Glonass / BeiDou / SBAS-EGNOS / Bluetooth dual / Wi-Fi 5G / Zvočnik / Barometer / Digitalni kompas / Pospeškomer

Vključeno

Topografijo izbrane države, naročnino na načrtovalca poti na prostem (Land software), navigacijsko aplikacijo (TwoNav App), storitev v sili in lokacijo v živo (SeeMe), prostor za shranjevanje v virtualnem oblaku (Cloud GO), dodatke za GPS...

------

Dodatna varnost za vas. Popolna vidljivost tudi na soncu

Z njegovim velikim zaslonom boste videli onkraj svojega trenutnega položaja, predvidevali, kaj vas čaka, ne da bi napeli oči, raziskovali vse okoli sebe s prepričanjem, da se ne boste izgubili na neznanih terenih. Terra je zelo lahki in prenosni GPS, ki ga lahko udobno držite v eni roki med vašimi pohodniškimi potmi ali ga pritrdite na kolo, vedno ga nosite s seboj in ga uporabljate na neznanih terenih ali neoznačenih poteh. S 4 stranskimi gumbi boste imeli popoln nadzor tudi z rokavicami v deževnih dneh.

Pripravljen na vaše avanture

Terra je vaš zaveznik v gorah, s katerim lahko naložite številne poti in celo ustvarite lastne, neposredno na zaslonu GPS. Če vas pot ne prepriča, jo prilagodite tako, da spremenite njeno postavitev, ustvarite razcepe in variante. Ne pozabite vzeti s seboj več zemljevidov območja, ki ga nameravate obiskati, z Terrajem boste delali s več zemljevidi hkrati, tako boste dobili več podrobnosti o vseh neoznačenih poteh in bližnjicah. Premikajte se po zemljevidu in boste našli druge zanimive točke blizu svojega položaja, izkoristite priložnost za obisk le-teh.

Natančnost in zanesljivost med vašimi izleti

Terra deluje s 4 omrežji za pozicioniranje z globalnim pokritjem (GPS + Galileo + Glonass + BeiDou). Terra vas bo spremljala ves čas in zaznala satelitski signal kjerkoli že ste. Za razliko od pametnega telefona je Terra veliko močnejša, saj je njena natančnost snemanja bolj podrobna.

SeeMe: Varnost, ki ste jo iskali

Ekskluzivna storitev TwoNav, s katero lahko v realnem času prenašate svoj točen položaj, da spremljate svoje poti, ohranjate svojo varnost in zagotovite mir svojim družinskim članom.

Priloženi zemljevidi, zaupajte jim

Terra vključuje kartografijo vaše države, da lahko izkoristite vse svoje izlete: osnovni zemljevid OpenStreetMap in visoko natančen topografski zemljevid (IGN, TomTom, OSM, Ordnance Survey, SwissTopo, Alpina, Fraternali, Freytag & Berndt ...). Najdite bližnjice in zanimive točke, uporabite zemljevide, da spoznate reliefe terena, na katerega boste stopili. Bi radi uporabljali svoje zemljevide? Imate 32 GB pomnilnika, da naložite več zemljevidov.

GO, Strava, Komoot, TrainingPeaks, Google Drive, Dropbox...

Po izletu svojo aktivnost samodejno naložite v GO Cloud. Upravljajte svoje utworów iz GO Clouda in analizirajte zgodovino svojih aktivnosti od kjerkoli na svetu. Delite svoje najboljše poti z drugimi navdušenci na Strava, Komoot, TrainingPeaks, Google Drive, Dropbox...

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
6
Barva
modra
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Kapaciteta shrambe [GB]
32
Cached: Thu, 02 May 2024 17:01:44 GMT