Išči

Grelnik vode Viomi V-MK152B 1,5L (črn)

ID: 20721973
30,81 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Grelnik vode Viomi V-MK152B 1,5L (črn)

 

Kuhalnik vode

Električni kotliček VIOMI ne odlikuje le stilski dizajn, temveč tudi kakovostna izdelava in varnost uporabe. Odlično združuje sodoben dizajn, minimalističen dizajn z učinkovitostjo in priročnostjo vsakodnevne uporabe. Prostornina kotlička je 1,5l.

Udobje

Visokokakovosten termostat enakomerno segreje vodo in izklopi kotliček takoj, ko voda zavre, s čimer prihrani čas in elektriko. Zaradi premišljene zasnove je uporaba kotlička zelo priročna. Zahvaljujoč dejstvu, da je ročaj kotlička v notranjosti votel, se med vrenjem ne segreje in vam omogoča, da vodo natočite takoj po vrenju.

Varna uporaba

Kotliček ima zaščito pred zagonom brez vode, pred prenapetostjo in preobremenitvijo. Poleg tega je naprava prekrita z ohišjem, ki izolira jekleno notranjost in omogoča, da se kotlička dotaknete z roko, ne da bi se bali, da bi se opekli. Na dnu stojala so 3 nedrseče gumice, ki zagotavljajo varno oporo kotličku. Vse to naredi uporabo kotlička popolnoma varno.

Zdravo življenje

Naprava je izdelana iz nerjavečega jekla 304, zato je izjemno trpežna, vrela voda pa ne proizvaja škodljivih snovi. Voda ne pride v stik z nobeno plastično komponento.

V škatli

  • Kuhalnik vode
  • Podstavek z napajalnikom
Znamka Viomi
Model V-MK152B
barva Črna
Zmogljivost 1,5l
Moč 1800 W
Utež 1,2 kg
Dimenzije 21,6 x 15,2 x 25,2 cm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Cached: Tue, 30 Apr 2024 07:20:52 GMT