VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Gymstick Original 2.0 palica, strong/crna

ID: 20695493
69,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: WASUP
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Gymstick Original 2.0 je funkcionalno orodje za vadbo odpornosti, ki naredi več kot kopiranje prostih uteži s težo, saj zagotavlja odpor v skoraj katerikoli smeri in v kateremkoli položaju. Vsaka vaja bo izboljšala vašo osnovno moč, ravnotežje, držo, koor

 

Palica Gymstick Original je vadbeni pripomoček z elastikami s katerim lahko razvijamo motorične in funkcionalne sposobnosti. S palico lahko razvijamo moč, ravnotežje, koordinacijo, gibljivost in s pomočjo posebnih vadbenih oblik tudi vzdržljivost. Posebej je pomembno, da lahko z njo ob velikih mišičnih skupinah uspešno treniramo tudi manjše mišične skupine, ki jih uporabljamo za pokončno držo (core – center moči), ravnotežje in koordinacijo. Palice se med seboj razlikujejo po različni težavnosti stopnji, saj so elastike različnih debelin, kar daje pri treningu različen odpor oz. obremenitev. Črna Gymstick palica (močna, 1-20 kg) je primerna za moške, aktivne ženske in mlade športnike.

Lastnosti izdelka:
Palico sestavimo iz dveh delov, ki ju med seboj povežemo na potisni gumb – zaklepni mehanizem, ki je na sredini palice. Na koncih palice sta nameščeni elastiki – cevki, skupaj z namestitvenimi trakovi, ki ju uporabimo za namestitev elastik na noge (stopalo) oz. za držanje elastik v roki. Dolžina sestavljene palice je 130 cm ter je iz plastike in ojačana s steklenimi vlakni (fiberglas), dolžina elastik je 75 cm in je iz kvalitetnega lateksa, teža palice je 550 g. Na sredini je palica obdana s peno, zaradi boljšega oprijema med treningom.

  • Velikost (cm): 130 x 3 x 3
  • Teža (kg): 0,56
  • Dodatki: nosilna torba, prikaz vaj in povezava do spletnega treninga.
  • Paket (cm): 78 x 11,5 x 7,7
  • Paket (kg): 0,77

 

Tehnične podrobnosti
Namen uporabe fit. prip.
drugi fitnes pripomočki
Cached: Sun, 28 Apr 2024 06:56:20 GMT