Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaKabliHDMI kabel UGREEN HD140 2.1, 8K 60Hz, 1.5m (črn)

HDMI kabel UGREEN HD140 2.1, 8K 60Hz, 1.5m (črn)

ID: 20605391
26,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
HDMI kabel UGREEN HD140 2.1, 8K 60Hz, 1.5m (črn)

 

HDMI kabel UGREEN HD140 - poglej še več

HDMI kabel UGREEN HD140 zagotavlja odlično kakovost slike do 8K. Zaradi hitrosti prenosa 48 GB/s in široke združljivosti je uporaba izjemno prijetna. Tehnologija HDR vam bo zagotovila nepozabno vizualno izkušnjo, kakovostni materiali, uporabljeni za izdelavo izdelka, pa bistveno podaljšajo njegovo življenjsko dobo.

Glejte svoje najljubše filme tudi v 8K

Ločljivost do 8K zagotavlja odlično kakovost slike. Vaši najljubši filmi in serije bodo skoraj oživeli pred vašimi očmi. Z lahkoto boste videli tudi najmanjšo podrobnost. Slike, prikazane na velikem zaslonu, še nikoli niso bile tako osupljivo realistične!

Pozabite na zamude pri prenosu

Uporaba HDMI2.1 je omogočila doseganje resnično impresivne hitrosti prenosa. Lahko je do 48 GB/s! Zakasnitve, padci signala in podobne težave vas ne bodo več motile – UGREEN HD140 jih bo pustil le v slabem spominu.

Uživajte v bogastvu slike HDR

Uživajte v odlični kakovosti HDR slike. Oglejte si čudovite razglede v vsem njihovem sijaju. Živahne barve in bogate podrobnosti so bližje, kot si mislite – preizkusite ta praktični kabel HDMI in preverite, kako dobri so lahko videti filmi, serije ali fotografije.

Neverjetno združljiv

Izdelek je združljiv s številnimi različnimi napravami. Z njegovo pomočjo lahko med drugim povežete igralno konzolo ali prenosnik s televizorjem ali projektorjem. Ne glede na opremo, ki jo uporabljate, lahko uživate v sliki odlične kakovosti, prikazani na velikem zaslonu.

Presenetljivo dolga življenjska doba

Ponikljani spoji so odporni proti koroziji in imajo dolgo življenjsko dobo. Povezani z napravo ostanejo varno na mestu, ne zrahljajo se in ne izpadejo. Zaradi pletene prevleke je kabel zelo vzdržljiv - nobeno upogibanje ali raztezanje mu ne bo škodovalo. Tako lahko dolgo časa uživate v njegovi funkcionalnosti.

Znamka UGREEN
Ime Kabel HDMI2.1 AM/M s pletenico
Model HD140
Priključek Ponikljano
Dirigent Pokositreni baker
Resolucija 8K@60Hz, 4K@120Hz
Dolžina 1,5 m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 02 May 2024 09:31:41 GMT