VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaHDMI na VGA adapter Mcdodo CA-7770, 2m (črn)

HDMI na VGA adapter Mcdodo CA-7770, 2m (črn)

ID: 20628245
14,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
HDMI na VGA adapter Mcdodo CA-7770, 2m (črn)

 

HDMI na VGA adapter Mcdodo CA-7770, 2m (črn)

Ali želite gledati filme na velikem platnu? Ali s predstavitvijo pokažete svojo strokovnost pri delu? Adapter HDMI v VGA podjetja Mcdodo vam bo omogočil, da svoj dom spremenite v kino, se popolnoma potopite v igre in odprete številne možnosti! Navdušili vas bodo videoposnetki 1920 x 1080p in več načinov predvajanja. Še več, zahvaljujoč dejstvu, da je dolžina kabla 2 metra, boste prosto povezovali naprave po vaši izbiri.

Povežite naprave po vaši izbiri

Adapter Mcdodo je široko združljiv, zato ga lahko uporabljate s številnimi priljubljenimi napravami. S priključkom HDMI boste povezali prenosnike, PS3, Mi Box, Apple TV3 in MediaQ M310. Priključek VGA je združljiv s televizorji, monitorji in projektorji. Poslovite se od omejitev in uživajte v številnih možnostih, ki jih ponuja izdelek Mcdodo!

Uživajte v različnih načinih

Navdušite se nad sliko 1920 x 1080 p v do 3 različnih načinih! Način istega zaslona omogoča prikaz slike z majhnega zaslona na večjem zaslonu. Razdeljeni zaslon omogoča prikaz različne slike na majhnem in velikem zaslonu hkrati. Z zadnjim načinom - Spajanje več zaslonov - dosežete kinematografski učinek s prikazovanjem slik z več monitorjev na enem velikem zaslonu. Svoj PS4 ali Switch lahko preprosto povežete z velikim zaslonom in uživate v popolni potopitvi v svoje najljubše igre!

Trdna konstrukcija

Izdelek Mcdodo je izdelan iz trpežnih materialov, zato je neprepusten za poškodbe, čvrst in vam bo služil dolgo časa. Čepi so prevlečeni s 24K zlatom. Adapter zagotavlja zanesljiv in stabilen prenos. Še več, zahvaljujoč večplastni zaščiti je njegova uporaba popolnoma varna.

Proizvajalec Mcdodo
Model CA-7770
Vtikač HDMI
Vtičnica VGA
Kompatibilnost HDMI: računalniki, prenosniki, PS4, Apple TV, medijski predvajalniki
VGA: televizorji, monitorji, projektorji
Resolucija HD 1920 x 1080 p (največja).
Dolžina 2 m
Material Aluminijeve zlitine + najlon
barva Črna
Cached: Mon, 29 Apr 2024 04:00:38 GMT