Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeHiša netopirjev 70825 - Playmobil Ayuma

Hiša netopirjev 70825 - Playmobil Ayuma

ID: 20397045
32,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 4 ponudbe od 42.51 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pravljična koča 70804 - Playmobil Ayuma V tematskem svetu PLAYMOBIL Adventures of Ayuma v zraku ni le pravljičnega prahu: zlovešče netopirske vile so odkrile mistični vir energije in želijo ukrasti njegove krista

 

Hiša netopirjev 70825 - Playmobil Ayuma

Zavetje netopirjevih vil lahko s pomočjo kaveljčka obesite na ruševine netopirjevih vil ali v otroško sobo. Okrasite ga lahko tudi z bleščečimi nalepkami zvezd. Vključno s skrivnim predalom!

Brlog netopirjevih vil ponuja strašljivo prijeten dom. Tukaj netopirska vila hrani svoje ukradene kristale. Pravkar je ponovno ujela nekaj dragocenih kamnov in jih dala v veliko knjigo za varno hrambo. Po tem sedi v svojem zavetju in preučuje čarobni pergament. Kje bi lahko bilo skrito več kristalov? Pred spanjem se netopirska vila stiska z glavo navzdol ob lestencu svoje koče, medtem ko njena ljubljena duhovna žival, velikanski pajek, straži pred vrati pajčevine. S takim stražarjem si nihče ne bi upal ukrasti kristalov.

Komplet vsebuje netopirsko vilo s pajkovo živaljo, hišico solz, tri majhne kristale, pero, črnilnico, krtačo za lase, ogrinjalo netopirske vile, par kril in veliko drugih dodatkov za čarobne pravljične dogodivščine. Zavetje netopirjevih vil lahko s pomočjo kaveljčka obesite na ruševine netopirjevih vil ali v otroško sobo.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

 

Tehnične podrobnosti
Število kosov v kompletu
54
Cached: Tue, 07 May 2024 19:00:48 GMT