VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPisarna & poslovni prostoriPisarniško pohištvoPisarniški stoliHOMCOM Ergonomski vrtljivi pisarniški stol s koleščki, nastavljivo višino in mrežastim naslonom, 63x65x109-119cm, črn

HOMCOM Ergonomski vrtljivi pisarniški stol s koleščki, nastavljivo višino in mrežastim naslonom, 63x65x109-119cm, črn

ID: 20727986
99,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 20.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Aosom
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta pisarniški stol HOMCOM je popoln za udobno delo in ohranjanje pravilne drže. Mehak oblazinjen sedež in ergonomsko mrežasto naslonjalo nudita maksimalno udobje za dolge ure za pisalno mizo. Višino lahko prilagodite svojim potrebam, zaradi kolesc in vrtljivega sedeža pa se lahko brez težav premikate. Ne zamudite možnosti udobnega dela doma ali v pisarni.

 

MASSIMO UDobje: Pisarniški stol z oblazinjenim sedežem, opremljen z ergonomskim naslonjalom za hrbet iz mrežastega materiala in umetnega usnja, ki diha in je udoben za dolgotrajno sedenje. NASTAVLJIVA VIŠINA: Višino tega ergonomskega stola lahko prilagodite svoji pisalni mizi ali telesni drži. Plinska vzvodnica omogoča gladko in varno nastavitev višine. MOBILNOST: Vrtljiv stol s kolesi vam omogoča udobno in praktično premikanje. Zahvaljujoč funkciji nagibanja se lahko sprostite med odmori od dela. ERGONOMSKO NAGIBANJE: Z ergonomsko funkcijo nagibanja lahko stol nagibate naprej in nazaj med odmorom. S spodnjim cilindričnim nadzorom lahko prilagodite napetost naslonjala. DIMENZIJE: Splošne dimenzije: 63L x 65P x 109-119V cm. Velikost sedeža: 50L x 49P x 50-59,5V cm. Največja obremenitev: 120 kg. Ta pisarniški stol HOMCOM je idealen za udobno delo in ohranjanje pravilne drže. Mehak oblazinjen sedež in ergonomski naslon za hrbet iz mrežastega materiala zagotavljata maksimalno udobje med dolgimi urami dela za mizo. Višino lahko prilagodite svojim potrebam, premikate pa se lahko brez napora s pomočjo koles in vrtljivega sedeža. Ne zamudite te priložnosti za udobno delo tako doma kot v pisarni. - Ergonomski stol in funkcija nagibanja z oblazinjenim sedežem za dodatno udobje; - Dihanje in udoben mrežasti material z elegantnimi vložki iz umetnega usnja za eleganten dotik; - Nastavljiva višina za prilagajanje mizi in vaši drži; - Plinska vzvodnica za gladko in varno nastavitev višine; - 360° vrtljiv stol s kolesi za praktično premikanje; - Eleganten dizajn, primeren za pisarno, študijsko sobo in dom; - Barva: Črna; - Material: Mrežasti material, PVC, Kovina; - Splošne dimenzije: 63L x 65P x 109-119V cm; - Velikost sedeža: 50L x 49P cm; - Višina sedeža: 50-59,5V cm; - Največja obremenitev: 120 kg; - 1 x Pisarniški stol; - 1 x Navodila.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Vrsta stola
pisarniški stol
Cached: Sat, 04 May 2024 03:59:22 GMT