Išči

HUAWEI Mate 20 Lite črn 4GB/64GB pametni telefon

ID: 613091
404,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Velik 6.3” zaslon z 20+MP ter 24+MP kamerami in umetno inteligenco, ki nudi še boljšo kvalitetno zajetih fotografij ter povsem nov Kirin 710 AI procesor, ki zagotovi izredno hitro delovanje sta samo dve prednosti Mate 20 Lite.

Z ogromno 3.750mAh baterijo pa nudi celodnevno baterijo, ki ob 4GB ter 64GB pomnilnika zmore poganjati tudi najbolj zahtevne aplikacije. Micro SD razširitev ter 3.5mm priključek pa z velikom zaslonom nudita mnoge ure gledanja vseh vrst video vsebin ali glasbe.

 

Pojdite dalje z našim novim telefonom


Kar štiri AI kamera z bliskovitim odklepanjem z obrazom.



 


Povsem nov izgled


6,3-palčni zaslonFHD + (2340 x 1080) FullView vam nudi izjemno doživetje vseh digitalnih vsebin, medtem ko eleganten simetrični zadnji pokrov udobno počiva na dlani.



 


Perfektni Selfie posnetki


AI omogoča da vaši selfie posneti izstopajo. Prednja kamera s 24 MP + 2 MP in realnim bokeh efektom daje osupljivo kompozicijo, medtem ko AI optimizira na podlagi osmih kategorij, da vas ujame v popolni svetlobi


* Slika je samo za referenco, ter ni narejena z njim


 



 


HDR Pro


Profesionalna tehnologija HDR z izboljšano tehnologijo AI omogoča posneti fotografije HDR in video posnete v realnem času. Tako da boste vedno videli, kako izgleda vaša končna slika, ki bo imela večji dinamični razpon in barv.


 


 


Naj vaši izrazi postanejo povsem drugačni


Animirajte se s 3D Qmojis, ki prepoznajo in posnemajo vaše obrazne izraze, gibanja in glas. Ustvarite prilagojene GIF in videoposnetke Qmoji za enostavno izmenjavo v družabnih aplikacijah.



Naj vaše fotografije izgledajo bolj profesionalne


Zadnja dvojna kamera z 20 MP + 2 MP s f / 1,8 zaslonko dodaja kreativno zmožnost vašim fotografijam z optičnim bokehom, medtem ko AI ponuja 22 kategorij optimizacije na podlagi objektov in prizorov, ki naredijo vaše fotografije bolj profesionalne.



 


Doživite vsak trenutek


Upočasnite čas s 16-kratnim Slow-Mo, katerega akcijsko naravnani snemalni način s 480 sličicami na sekundo prikaže vsak detajl na velikem ostrem zaslonu.


 


 


Celodnevna vzdržljivost


Dolgotrajna 3750 mAh baterija nudi celodnevno vzdržljivost, kljub tako zahtevnem dnevu. S hitrim polnjenjem pa tudi ne boste veliko čakali, da bo ta ponovno polna.



12nm procesor nudi nove možnosti


12 nm Kirin 710 čip zagotavlja gladek, naraven odziv sistema, zmogljivo igralno zmožnost in odlično moč. Neodvisni ISP in DSP izboljšajo fotografsko izkušnjo za bolj zadovoljive rezultate slikanja in optimizacije.



 


 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
16 cm (6,3")
Ločljivost zaslona
1080x2240
Kapaciteta shrambe (GB)
32
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
4
Barva
črna
Ločljivost glavne kamere [MP]
20
Ločljivost sprednje kamere [MP]
24
Tip operacijskega sistema
Android
Odporen na vodo in prah
ne
Oblika mobilnega aparata
tablica
Tehnologija zaslona - gsm
IPS
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Garancija v letih
2
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
4
Kapaciteta shrambe [GB]
32
Odklenjen za vse operaterje
da
Ločljivost zaslona.
2240x1080
Cached: Tue, 30 Apr 2024 03:21:44 GMT