VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 11v1 Baseus EliteJoy Gen2 series USB-C do 3xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + USB-C + RJ45 + HDMI + jack 3,5 mm + SD/TF (siv)

Hub 11v1 Baseus EliteJoy Gen2 series USB-C do 3xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + USB-C + RJ45 + HDMI + jack 3,5 mm + SD/TF (siv)

ID: 20776936
109,92 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 11v1 Baseus EliteJoy Gen2 series USB-C do 3xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + USB-C + RJ45 + HDMI + jack 3,5 mm + SD/TF (siv)

 

Hub 11v1 Baseus EliteJoy Gen2 series USB-C do 3xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + USB-C + RJ45 + HDMI + jack 3,5 mm + SD/TF (siv)

Poskrbite za lažje in zmogljivejše delo vašega računalnika. Zvezdišče 11v1 Baseus EliteJoy Gen2 je opremljeno z do 11 vrati - 3x USB 3.0, 3,5 mm avdio, USB-C za prenos podatkov, USB-C za polnjenje, režo za SD kartico, režo za kartico TF, RJ45, HDMI in VGA. Lahko služi tudi kot praktično stojalo za prenosni računalnik. Prenaša datoteke s hitrostjo do 500 MB/s in ponuja visokokakovosten 4K video. Podpira tudi hitro polnjenje PD 100 W in izstopa po široki združljivosti.

Stojalo za prenosni računalnik

Uživajte v večjem udobju med delom za računalnikom. Pesto je nagnjeno pod kotom 8° in je zasnovano tako, da deluje kot stojalo za prenosni računalnik. Še več, izdelek je prekrit s kakovostnim silikonom, zato bo vaši napravi zagotovil potrebno stabilnost in jo zaščitil pred praskami. Z Baseusom postane uporaba računalnika prijetnejša!

Odlična kakovost slike

Uživajte v fantastični kakovosti slike. Središče ponuja vrata HDMI, ki podpirajo ločljivost 4K pri frekvenci osveževanja do 30 Hz. Na voljo imate tudi VGA priključek. Tako lahko z uporabo izdelka na primer priključite dodatne monitorje na svoj prenosnik in zagotovite več udobja med delom. Obstajajo tudi različni načini prikaza, na primer Mirroring in Extension. Še več, središče vam omogoča, da uživate v visoki kakovosti slike 4K, tudi če uporabljate več zaslonov.

Hiter prenos datotek

Ali pogosto prenašate datoteke med napravami? Pri tem vam bo pomagal vozlišče Baseus EliteJoy Gen2! Naprava je opremljena s 3 vhodi USB 3.0 in vhodom USB-C za prenos podatkov. Vsi 4 ponujajo hitrosti prenosa do 5Gbps (500MB/s)! To pomeni, da prenos 1 GB datotek traja le približno 3 sekunde. Zdaj bodo vse fotografije, videoposnetki ali dokumenti, ki jih potrebujete, v hipu na svojem cilju – nič več dolgotrajnega čakanja!

Hitro polnjenje

Naj vas ne skrbi, da bi se vaš prenosnik med delom nepričakovano izpraznil. Baseus EliteJoy Gen2 hub vam bo omogočil, da se temu izognete! Izdelek ponuja dodatna vrata USB-C, ki podpirajo hitro polnjenje PD 100 W. Vse kar morate storiti je, da vanj priključite napajalnik! Tako boste svoj prenosnik napolnili v kratkem času in pridobili zaupanje, da vam ne bo zavrnil ustrežbe v najmanj primernem trenutku.

Uporaba interneta brez težav

Vaše delo zahteva skoraj nemoteno uporabo interneta? Ali morda le pogosto preživite veliko časa na spletu? Z Baseus hubom bo postalo še bolj prijetno! Izdelek je opremljen z ethernetnimi vrati, ki podpirajo hitrosti prenosa do 1000 Mbps. Zahvaljujoč temu lahko enostavno gledate filme, igrate igre in prenašate datoteke. Pozabite na neskončno vlečenje nalaganja ali medpomnilnika!

Reže za pomnilniške kartice

Hub vam omogoča tudi priročno uporabo pomnilniških kartic SD in TF - opremljen je z ustreznimi režami. Tudi tukaj lahko uživate v hitrem prenosu datotek - ponujena hitrost prenosa sega do 104MB/s. Ugotovite, kako malo časa potrebujete za prenos vseh potrebnih fotografij, glasbe ali videoposnetkov! To je odlična možnost med drugim za fotografe in grafične oblikovalce.

Dodatna ponudba

Vaš prenosnik nima avdio izhoda, vendar želite nanj priključiti zvočnik ali slušalke? S središčem Baseus to ni več problem - naprava ponuja univerzalna 3,5 mm vrata. Tako lahko vklopite svoj najljubši seznam predvajanja in naredite svoje delo prijetnejše! Izdelek zagotavlja tudi varnost uporabe. Opremljen je z zanesljivo zaščito pred kratkim stikom, prenapetostjo in prevelikim tokom, zato vam ni treba skrbeti, da bi ga poškodovali.

Široka združljivost

Pozabite na težave z združljivostjo. Središče odlično deluje z operacijskimi sistemi Windows, Linux in Mac OS. Še več, podpira Plug&Play, kar pomeni, da ga preprosto priključite na napravo po vaši izbiri – ni vam treba izgubljati časa z nameščanjem gonilnikov. Izdelek je združljiv s številnimi prenosniki, tablicami in pametnimi telefoni znanih blagovnih znamk, kot so Apple, Xiaomi, Huawei, Samsung in Lenovo, na primer.

Znamka Baseus
Ime EliteJoy Gen2 11-Port Type-C HUB adapter
Model WKSX030013
barva Siva
Razpoložljiva vrata 3x USB 3.0, 3,5 mm avdio, USB-C za prenos podatkov, USB-C za polnjenje, reža za SD kartico, reža za kartico TF, RJ45, HDMI, VGA
Priključek USB-C
Hitrosti prenosa (USB 3.0, USB-C) Do 500MB/s
Moč polnjenja (USB-C PD) 100 W maks.
Video ločljivost (HDMI) 4K @ 30Hz maks.
Video ločljivost (VGA) 1080p pri 60Hz
Hitrost prenosa (reže za kartice SD/TF) Do 104MB/s
Hitrost prenosa (RJ45) Do 1000Mbps
Povezljivost slušalk/zvočnikov Da (3,5 mm avdio vrata)
PD vnos 5V / 3A, 9V / 3A, 15V / 3A, 20V / 5A
USB izhod 5V / 0,9A
Podprti operacijski sistemi Windows, Mac OS, Linux
Material Aluminijeva zlitina + silikon
Utež Pribl. 267 g
Dimenzije 58 x 280 mm
Dolžina kabla 250 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 03:43:56 GMT