VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 4v1 Baseus Lite Series USB na 4x USB 3.0, 1m (bel)

Hub 4v1 Baseus Lite Series USB na 4x USB 3.0, 1m (bel)

ID: 20776906
16,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 44.72 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 4v1 Baseus Lite Series USB na 4x USB 3.0, 1m (bel)

 

Baseus Lite Series Hub 4v1 (bel)

Razširite svoje možnosti in pridobite vozlišče serije Baseus Lite 4 v 1. Ta izdelek je opremljen s 4 vrati USB 3.0, tako da lahko svoje datoteke prenašate s hitrostjo do 5 Gbps. Zahvaljujoč principu plug&play lahko uporabljate vozlišče brez namestitve dodatne programske opreme, zahvaljujoč široki združljivosti pa bo izdelek deloval ne glede na sistem, na katerem trenutno delate.

Razširite obseg svojih možnosti

Hub ima 4 vrata USB 3.0, ki vam omogočajo povezavo štirih dodatnih naprav na vaš računalnik ali prenosnik. Tako lahko prosto uporabljate tiskalnik, prenašate datoteke z USB ključka ali priklopite ventilator. Hub odlikuje hitrost prenosa 5 GB/s, zahvaljujoč kateri prenos datotek in fotografij traja le nekaj sekund.

Še več možnosti

Zahvaljujoč temu izdelku lahko povežete svoj pametni telefon in na velikem zaslonu delite fotografije s počitnic ali zanimiv film z družinskega praznovanja. Še več, središče lahko uporabite za prenos datotek, ki jih potrebujete, z bliskovnega pogona v telefon in na primer povežete pametni telefon s tipkovnico.

Udobje uporabe

Potrebujete hitro povezavo dodatne naprave? Funkcija plug&play omogoča povezovanje naprav brez nameščanja dodatne programske opreme. Omeniti velja tudi široko združljivost. Središče deluje z operacijskimi sistemi Windows, Vista, Mac OS in Linux, tako da ga lahko uporabljate ne glede na sistem, ki ga imate.

Visoka kakovost gradnje

Pesto je izdelano iz visokokakovostnega ABS materiala, ki je odporen na prstne odtise, praske in mehanske poškodbe. Majhna teža in majhna velikost omogočata, da izdelek preprosto skrijete v torbo ali nahrbtnik in ga odnesete v pisarno ali knjižnico. Svetlobna dioda obvešča o delovanju naprave.

Znamka Baseus
Model WKQX030102
Delovna napetost 5 V
Delovni tok < 200 mA
Pristanišča 4 x USB 3.0
Vmesnik USB
Hitrost prenosa 5 GB/s
Dolžina kabla 1 m
Dimenzije 110 mm x 225 mm x 44 mm
Utež 28 g
barva Bela
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 10:01:57 GMT