VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 5v1 Baseus AcmeJoy series USB-C do 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + HDMI (temno siv)

Hub 5v1 Baseus AcmeJoy series USB-C do 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + HDMI (temno siv)

ID: 20776933
43,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 69.67 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 5v1 Baseus AcmeJoy series USB-C do 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + HDMI (temno siv)

 

Baseus AcmeJoy serija 5-v-1 zvezdišče USB-C do 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + HDMI (sivo)

Na vašem prenosniku ni dovolj vrat? Zdaj lahko preprosto razširite njegove možnosti! 5-v-1 Baseus AcmeJoy hub je opremljen s 5 uporabnimi vhodi – 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C in HDMI. Omogoča prenos datotek s hitrostjo do 500 MB/s in podpira hitro PD polnjenje 100 W. Omogoča tudi uživanje v odlični kakovosti slike 4K in ponuja funkcijo samodejnega shranjevanja zaslona. Je varen za uporabo in ima širok razpon združljivosti.

Široka združljivost

Ne glede na to, kakšno opremo uporabljate - središče Baseus AcmeJoy vas ne bo pustilo na cedilu! Naprava je združljiva z Windows, Linux in Mac OS, zahvaljujoč tehnologiji Plug&Play pa ne zahteva namestitve dodatnih gonilnikov – preprosto jo priključite na svoj računalnik! Še več, izdelek brezhibno deluje s prenosniki, pametnimi telefoni in tablicami znanih blagovnih znamk, kot so Apple, Lenovo, Xiaomi ali Huawei.

Izboljšan dizajn

Pesto odlikuje tudi sodoben dizajn. Zrcalna površina in kaljeno steklo mu dajeta eleganten in eleganten občutek. Naprava ima vgrajen tudi svetlobni indikator, ki vam bo posredoval informacije o njenem stanju. Še več, silikonsko stojalo mu daje večjo stabilnost in zagotavlja, da ne drsi po površini vaše mize. Udoben transport izdelka omogoča priložena torba za shranjevanje. Pesto je tudi zaščiteno pred kratkim stikom, prenapetostjo in prevelikim tokom.

Prenesite datoteke v hipu

Ni vam več treba čakati predolgo, da datoteke, ki jih potrebujete, dosežejo cilj. Hub vam omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 500MB/s (na vratih USB 3.0). Kaj to pomeni v praksi? Za kopiranje 1 GB datotek potrebujete le približno 3 sekunde! Zdaj lahko v trenutku prenesete vse potrebne fotografije ali videoposnetke med napravami. Z Baseusom boste prihranili čas!

Vrata USB-C 2-v-1

Sedaj si lahko delo še olajšate. Hub vam daje na razpolago večnamenska vrata USB-C 2-v-1, ki ne le omogočajo prenos datotek s hitrostjo do 500 MB/s, temveč podpirajo tudi hitro polnjenje PD 100 W. Ni vam več treba skrbeti, da se bo vaš prenosnik izpraznil v najmanj primernem trenutku! Z Baseusom boste pridobili mir in povečali učinkovitost svojega dela.

Visoka kakovost slike

Priročno izvajajte predstavitve ali gledajte filme na večjem zaslonu. Središče je opremljeno s priključkom HDMI, ki omogoča povezavo vašega prenosnika z večjim zaslonom in zagotavlja ločljivost 4K pri frekvenci osveževanja do 30 Hz. To zagotavlja, da niti vi niti vaše občinstvo ne boste zamudili nobene podrobnosti! Naprava ponuja tudi samodejno shranjevanje zaslona, ki vam pomaga zaščititi vašo zasebnost. Če želite začeti ali ustaviti prenos slike na drug zaslon, samo pritisnite gumb!

Funkcija OTG

Hub vam bo olajšal tudi uporabo pametnih telefonov in tablic. Izdelek podpira funkcijo OTG, tako da ga lahko povežete z mobilno napravo po vaši izbiri in nato nanj priročno prenašate datoteke iz pogona USB ali priključite miško in tipkovnico. Tako bo vaše delo veliko lažje in prijetnejše! Opomba: povezana tablica ali telefon mora podpirati funkcijo OTG.

V škatli

  • Hub
  • Torba za shranjevanje
Znamka Baseus
Ime AcmeJoy 5-Port Type-C HUB adapter
Model WKJZ010213
barva siva
Razpoložljiva vrata 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C, HDMI
Priključek USB-C
Hitrost prenosa (USB 3.0) Do 5Gbps
Hitrost prenosa (USB 2.0) Do 480Mbps
Video ločljivost (HDMI) 4K pri 30Hz
Moč polnjenja (USB-C PD) 100 W maks.
Vnos 5V / 3A, 9V / 3A, 15V / 3A, 20V / 5A
Izhod 5V / 0,5 A, 5 V / 0,9 A
Podprti sistemi Windows, Mac OS, Linux
Material Kaljeno steklo + aluminijeva zlitina + (PC + ABS)
Dimenzije 45 x 118 x 15 mm
Dolžina kabla 140 mm
Utež Pribl. 86g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 10:03:52 GMT