VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 5v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD

Hub 5v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD

ID: 20776948
64,31 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 5v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD

 

Hub 5v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD

Iščete zanesljivo orodje za učinkovitejše delo? Priklopna postaja Baseus CAHUB-CX0G je popoln odgovor na vaše potrebe! S kar 5 razpoložljivimi priključki, možnostjo hitrega polnjenja vaših naprav, podporo za ločljivost 4K HD in bliskovito hitrim prenosom podatkov do 5 GB/s – preverite, kaj vse še dobite! Hkrati je izdelek izjemno trpežen, zaradi svoje kompaktne velikosti pa ga lahko vedno nosite s seboj.

-Baseus/CAHUB-CX0G/2

Izboljšajte zmogljivosti svojega prenosnika

Uporabite samo 1 vhod vašega prenosnika, da pridobite možnost povezave več različnih naprav. Vozlišče Baseus je med drugim opremljeno s 5 vrati, kot so USB-C, HDMI in USB 3.0. Ta majhna naprava vam torej daje veliko možnosti in omogoča znatno povečanje funkcionalnosti vašega računalnika!

-Baseus/CAHUB-CX0G/3

Hitro napolnite do dve napravi hkrati

Priročno polnite svoje naprave, medtem ko hkrati uporabljate prenosni računalnik. To je odličen prihranek časa! Priključna postaja CAHUB-CX0G podpira hitro polnjenje PD 100 W, 5 V/1,5 A in protokol BC1.2, kar pomeni, da lahko svoj pametni telefon in tablico napolnite hkrati v hipu. Potreba po nenehnem menjavanju kablov in napajalnih naprav bo postala le neprijeten spomin!

-Baseus/CAHUB-CX0G/4

Visoka ločljivost slike

Baseus CAHUB-CX0G je tudi odlična kakovost slike. Priključek HDMI podpira ločljivost 4K@60 Hz, kar vam bo omogočilo nepozabno izkušnjo. Z adapterjem lahko prenosnik povežete s projektorjem, televizorjem ali drugimi večjimi zasloni. Izkoristite to priložnost, da podvojite sliko svojega računalnika na velikem zaslonu in si oglejte film, pregledajte fotografije ali izvedite predstavitev z zanimivimi diapozitivi.

-Baseus/CAHUB-CX0G/1

Prenesite datoteke v trenutku

Hub omogoča tudi hiter prenos datotek. Vrata USB 3.0 omogočajo prenos podatkov s hitrostjo do 5 GB/s. To je dovolj za kopiranje več slik ali videa visoke ločljivosti v samo nekaj sekundah. Nič več neskončnega čakanja na prenos vaših fotografij, videoposnetkov ali dokumentov!

-Baseus/CAHUB-CX0G/5

Široka združljivost

Ne bojte se težav z združljivostjo priklopne postaje. Deluje z različnimi različicami operacijskega sistema Windows, Mac OS, Linux ali Chrome OS. Podpira tudi tablice in pametne telefone različnih proizvajalcev – od Appla do Samsunga do Huaweija. Ni pomembno, katere naprave uporabljate vsakodnevno – središče znamke Baseus bo z njimi najverjetneje delovalo fantastično. Še več, zahvaljujoč sistemu Plug&Play ga lahko preprosto povežete - ne potrebujete dodatnih gonilnikov.

-Baseus/CAHUB-CX0G/6

Dodatne možnosti za vaš pametni telefon

Možnosti se tu ne končajo! S priklopno postajo Baseus lahko na primer svoj telefon spremenite v gostitelja, kar je idealno za mobilno delo. Naprava podpira tudi funkcijo OTG. To pomeni, da lahko z njegovo pomočjo na primer prikažete slike z združljivih pametnih telefonov na velikem zaslonu ali jih povežete s prenosnimi pogoni.

-Baseus/CAHUB-CX0G/7

Popolnoma premišljen dizajn

Priključna postaja CAHUB-CX0G je majhna in prenosna. Vedno ga imate pri roki in ga uporabite, kadar koli ga potrebujete. Hkrati ga odlikuje visoka vzdržljivost. Izdelan iz aluminijeve zlitine - je odporen na obrabo, bledenje barv, poškodbe in vročino. Na dotik prijetna tekstura in eleganten moderen dizajn sta njegovi dodatni prednosti. Poleg tega modri, svetleči indikator v realnem času prikazuje stanje naprave.

-Baseus/CAHUB-CX0G/9

Znamka Baseus
Ime Metal Gleam Series 5-v-1 večnamenska priklopna postaja Type-C HUB
Model CAHUB-CX0G
Material Aluminijeve zlitine
Obrt Peskanje in eloksiranje
barva Siva
Vnos USB-C
Port PD 5V/9V/14,5V/20V 5A (maks.)
4K HD Podpira 4K@60Hz HD zaslon
USB 3.0 Podpira 5 GB/s (največ), združljivost s prejšnjimi različicami USB 2.0
Podprti sistemi Google Chrome OS, Apple OS, Windows XP/7/8/10, Linux, Vista
Tok v stanju pripravljenosti Do 400mA
Napetost 5-20V
Združljive naprave Prenosniki z USB-C, Apple Book Pro 2016/2017/2018/2019/2020, Apple Book Air 2018/2019/2020 itd.
Utež Približno 76,5 g

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Mon, 29 Apr 2024 10:58:37 GMT