VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 6in1 Baseus Lite Series, USB-C do 2x USB 3.0 + HDMI + USB-C + TF/SD (bel)

Hub 6in1 Baseus Lite Series, USB-C do 2x USB 3.0 + HDMI + USB-C + TF/SD (bel)

ID: 20776907
27,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 36.65 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 6in1 Baseus Lite Series, USB-C do 2x USB 3.0 + HDMI + USB-C + TF/SD (bel)

 

6v1 Baseus Lite Series hub

Vaša naprava ima premalo vrat? To težavo bo rešilo Baseusovo vozlišče 6 v 1. WKQX050002 je opremljen z vrati USB, USB-C, HDMI in režo za kartico TF/SD. Ponuja visoke hitrosti prenosa podatkov 500 Mbps in 4K video. Združljiv je s širokim naborom naprav, poseben gumb pa vam omogoča, da z enim klikom ustavite prikaz zaslona.

Projicirajte svojo sliko v kakovosti HD

Poslovni sestanek, predavanje na univerzi - v teh in podobnih situacijah vam bo Baseus hub prišel prav. Naprava omogoča prikaz visokokakovostne 4K slike v ločljivosti 30 Hz. Zahvaljujoč temu lahko predstavitve ali filme prikažete na večjem zaslonu. Še več, zaradi zasebnosti je hub opremljen z gumbom, s katerim lahko izklopite zaslon.

Hitro prenesite datoteke

Baseus hub je opremljen z 2 vhodoma USB 3.0 in vhodom USB-C, zahvaljujoč katerima boste svoje datoteke lahko prenašali na drugo napravo s hitrostjo 500 Mbps. Še več, naprava podpira povratno združljivost z USB 2.0. V tem primeru je hitrost prenosa 480 Mbps. Po drugi strani pa vam bo reža za kartico SD/TF omogočila prenos podatkov na drugo napravo s hitrostjo 60 MB/s. Poleg tega je vgrajeni čip odgovoren za stabilen signal in pravilno delovanje naprave.

Izkoristite ves potencial svojega pametnega telefona

Naprava podpira tudi funkcijo OTG. Podpira tudi OTG, kar pomeni, da lahko z njim prikažete slike z združljivih pametnih telefonov na velikem zaslonu ali jih povežete s prenosnimi pogoni.

Široka združljivost

Zahvaljujoč plug & play vam ni treba skrbeti za težave pri povezovanju zvezdišča z vašo napravo. Poleg tega WKQX050002 deluje s sistemi, kot so Windows, iOS, Linux ali Android. Nanj lahko uspešno povežete naprave, kot so prenosniki, tablice ali pametni telefoni.

Kompakten, trden dizajn

Baseus hub odlikuje kompakten dizajn, zahvaljujoč kateremu ga lahko uspešno pospravite v nahrbtnik ali torbico. Poleg tega je ABS plastika odgovorna za vzdržljivost naprave, kabel, pleten s trpežnim materialom, pa zagotavlja odpornost proti obrabi. Poleg tega vas bo indikator bele svetlobe obvestil, ko naprava deluje.

Znamka Baseus
Model WKQX050002
barva bela
Material ABS
Utež 45 g
Vhodna vrata USB-C
Delovna napetost 5 V
Delovni tok 400-2550 mA
Resolucija 4K pri 30 Hz HD
Vhodna vrata USB-C
Izhodna vrata USB-C USB 3.0 (združljiv nazaj z USB 2.0), SD/TF, HDMI
Hitrost prenosa 500 Mb/s (USB 3.0/USB-C), 480 Mb/s (USB 2.0), 60 Mb/s (SD/TF)
Kompatibilnost Prenosniki, tablice in pametni telefoni z USB-C priključkom
Podprti sistemi Windows, iOS, Linux, Android
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 16:31:16 GMT