VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 6in1 Baseus PadJoy Series USB-C v USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + vtičnica 3,5 mm + SD/TF (siva)

Hub 6in1 Baseus PadJoy Series USB-C v USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + vtičnica 3,5 mm + SD/TF (siva)

ID: 20776947
42,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 48.14 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 6in1 Baseus PadJoy Series USB-C v USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + vtičnica 3,5 mm + SD/TF (siva)

 

Hub 6v1 Baseus PadJoy Series (siv).

Priročna uporaba več naprav hkrati! 6-v-1 Baseus PadJoy Series Hub je opremljen s 5 vrati - HDMI, USB-C, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm in bralnikom kartic SD/TF, zaradi česar je primeren tako za domačo kot pisarniško uporabo. Omogoča bliskovito hiter prenos podatkov do 500 MB/s in hitro PD 100 W polnjenje. Poleg tega poseben nosilec omogoča namestitev adapterja na zaslon naprave.

Več možnosti

Uporabite en sam vhod USB-C na prenosnem računalniku za še več možnosti! PadJoy hub ima kar 5 priključkov - HDMI, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm, čitalec kartic SD/TF in USB-C. Naprava bo popolna za skoraj vsako situacijo – uporabljali jo boste lahko tako v službi, doma in na potovanju.

Napolnite in prenesite podatke v trenutku

Napolnite svoje naprave v hipu! Središče Baseus bo zahvaljujoč hitremu 100 W polnjenju PD v hipu obnovilo energijo vašega prenosnika ali tablice, med drugim. Poleg tega vam vrata USB-C in USB 3.0 omogočajo tudi prenos datotek s hitrostjo do 500 MB/s. V samo nekaj sekundah lahko prenesete pomemben dokument ali fotografije in videoposnetke visoke ločljivosti!

Priročna uporaba pomnilniških kartic

6-v-1 Baseus hub ponuja praktičen čitalnik kartic SD/TF. Neverjetna hitrost prenosa vam omogoča brez težav dostop do fotografij in drugih medijskih datotek. Olajšajte si delo in uživajte v udobju brez primere, ki ga zagotavlja adapter Baseus!

Vrhunska kakovost slike

Središče vam omogoča deljenje videa med napravami v kakovosti 4K/30Hz. Povežite adapter s televizorjem na primer s kablom HDMI in udobno glejte filme na velikem zaslonu! Naprava bo odlična tudi za poslovni sestanek ali predavanje na fakulteti.

Inovativen zaključek

Adapter odlikujeta kompaktna velikost in vitka oblika. Izdelan je iz trpežne aluminijeve zlitine, ki skrbi za optimalno odvajanje toplote iz notranjosti. Poleg tega je aluminijast zaključek prijeten na dotik in daje sodoben pridih. Poleg tega je pesto opremljeno s praktičnim ročajem, tako da ga lahko priročno pritrdite na primer na zaslon tablice.

Proizvajalec Baseus
Model Serija PadJoy
barva siva
Izhodna moč 100 W
Material Aluminij + ABS
Ločljivost (HDMI) 4K @ 30Hz
vrata USB-C PD 100 W in 500 MB/s
Čitalec kartic TF/SD
Hitrost prenosa USB 3.0: 5 Gbps, nazaj združljiv
Dolžina kabla 19 cm
Kompatibilnost Windows, Apple OS, Linux
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 08:04:11 GMT