VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 6v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45

Hub 6v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45

ID: 20776920
40,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 68.79 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 6v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45

 

Baseus 6-v-1 priklopna postaja CAHUB-CW0G

Iščete zanesljivo orodje, ki vam bo pomagalo pri učinkovitejšem delu? Priklopna postaja Baseus CAHUB-CW0G je popoln odgovor na vaše potrebe! Kar 6 razpoložljivih priključkov, možnost hitrega polnjenja vaših naprav, podpora ločljivosti 4K HD in hiter prenos podatkov do 5GB/s – preverite, kaj še pridobite! Izdelek je tudi izjemno vzdržljiv in zaradi svoje kompaktne velikosti ga lahko vedno nosite s seboj.

Razširite zmogljivosti vašega prenosnika

Uporabite samo 1 vhod vašega prenosnika, da pridobite možnost povezave več različnih naprav. Vozlišče Baseus je med drugim opremljeno s 6 vrati, kot so USB-C, HDMI, USB 3.0 in ethernet. Ta majhna naprava vam torej daje veliko možnosti in vam omogoča bistveno povečanje funkcionalnosti vašega računalnika!

Hitro polnjenje do dveh naprav hkrati

Priročno polnite svoje naprave, medtem ko hkrati uporabljate prenosni računalnik. To je odličen prihranek časa! Priklopna postaja CAHUB-CW0G podpira hitro polnjenje 100 W PD, 5 V/1,5 A in protokol BC1.2, kar pomeni, da lahko hitro napolnite svoj pametni telefon in tablico hkrati. Nenehna menjava kablov in napajalnih naprav bo postala oddaljen spomin!

Slika visoke ločljivosti

Baseus CAHUB-CW0G zagotavlja tudi odlično kakovost slike. Priključek HDMI podpira ločljivost 4K@30Hz, kar vam bo omogočilo nepozabno izkušnjo. Adapter lahko uporabite za povezavo prenosnika s projektorjem, televizorjem ali drugimi večjimi zasloni. Izkoristite to priložnost, da podvojite sliko iz svojega računalnika na velik zaslon in si oglejte film, pregledajte fotografije ali naredite predstavitev z zanimivimi diapozitivi.

Hiter prenos datotek

Hub omogoča tudi hiter prenos datotek. Vrata USB 3.0 omogočajo prenos podatkov s hitrostjo do 5 GB/s. To je dovolj za kopiranje več slik ali videa visoke ločljivosti v samo nekaj sekundah. Nič več neskončnega čakanja na prenos vaših fotografij, videoposnetkov ali dokumentov!

Zagotovite si še udobnejši dostop do interneta

Ali želite brez težav uporabljati internet? S CAHUB-CW0G je tudi to mogoče! Vrata Ethernet podpirajo hitrosti 1000MB/s, 100MB/s in 10MB/s. Tako lahko uživate v hitri in stabilni povezavi v skoraj vsaki situaciji. Delajte, glejte serije in celo igrajte omrežne igre - z Baseusom boste pozabili na težave s signalom in zamude!

Široka združljivost

Naj vas ne skrbijo težave z združljivostjo priklopne postaje. Deluje z različnimi različicami operacijskega sistema Windows, Mac OS, Linux ali Chrome OS. Podpira tudi tablice in pametne telefone različnih proizvajalcev – od Appla do Samsunga do Huaweija. Ne glede na to, katere naprave uporabljate vsakodnevno - središče Baseus bo z njimi najverjetneje delovalo fantastično. Še več, zahvaljujoč sistemu Plug&Play ga lahko preprosto povežete - ne potrebujete dodatnih gonilnikov.

Dodatne zmogljivosti za vaš pametni telefon

Možnosti se tu ne končajo! S priklopno postajo Baseus lahko na primer svoj telefon spremenite v gostitelja, ki je popoln za mobilno delo. Naprava podpira tudi funkcijo OTG. To pomeni, da ga lahko uporabite na primer za prikaz slik z združljivih pametnih telefonov na velikem zaslonu ali pa jih povežete s prenosnimi pogoni.

Popolnoma premišljen dizajn

Priklopna postaja CAHUB-CW0G je kompaktna in prenosna. Vedno ga imate pri roki in ga uporabite, kadar koli ga potrebujete. Hkrati ga odlikuje visoka vzdržljivost. Izdelan iz aluminijeve zlitine je odporen na obrabo, bledenje barv, poškodbe in vročino. Na dotik prijetna tekstura in eleganten, moderen dizajn sta njegovi dodatni prednosti. Poleg tega modri, svetleči indikator v realnem času prikazuje stanje naprave.

Znamka Baseus
Ime Metal Gleam Series 6-v-1 večnamenska priklopna postaja Type-C HUB
Model CAHUB-CW0G
Material Aluminijeve zlitine
Obrt Brušenje in eloksiranje
barva Siva
Vnos USB-C
Port PD 5V/9V/14,5V/20V 5A (maks.)
4K HD Podpira 4K@30Hz HD zaslon
Omrežna vrata RJ45 Podpira 1000MB/s, 100MB/s, 10MB/s
USB 3.0 Podpira 5 GB/s (največ), združljivost s prejšnjimi različicami USB 2.0
Podprti sistemi Google Chrome OS, Apple OS, Windows XP/7/8/10, Linux, Vista
Tok v stanju pripravljenosti Do 400 mA
Napetost 5-20V
Združljive naprave Prenosniki z USB-C, Apple Book Pro 2016/2017/2018/2019/2020, Apple Book Air 2018/2019/2020 itd.
Utež Približno 78,5 g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 06:05:47 GMT