VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 6v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + VGA

Hub 6v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + VGA

ID: 20776931
48,24 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 71.52 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 6v1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + VGA

 

Baseus Metal Gleam Series 6-in-1 Hub

Iščete zanesljivo orodje, ki vam bo omogočilo učinkovitejše delo? Baseus Metal Gleam Series 6-in-1 Hub je popoln odgovor na vaše potrebe! S kar 6 razpoložljivimi priključki, možnostjo hitrega polnjenja vaših naprav, podporo za ločljivost 4K HD in bliskovito hitrimi hitrostmi prenosa podatkov do 5Gbps – preverite, kaj vse še dobite! Hkrati je izdelek izjemno trpežen, zaradi svoje kompaktne velikosti pa ga lahko vedno nosite s seboj.

Izboljšajte zmogljivosti svojega prenosnika

Uporabite samo en vhod USB-C vašega prenosnika, da pridobite možnost povezave več različnih naprav. Vozlišče Baseus je opremljeno s 6 vrati, kot so USB-C PD, 3 USB 3.0, HDMI in VGA. Zdaj lahko preprosto povečate funkcionalnost svojega računalnika in si olajšate delo. Nič več težav s premajhnimi vrati!

Hitro polnjenje vaših naprav

Priročno polnite svoje naprave, medtem ko jih uporabljate hkrati. To je odličen prihranek časa! Baseus Metal Gleam Series Hub podpira hitro polnjenje PD 100 W (na vratih USB-C), tako da lahko v trenutku obnovite napajanje prenosnika, pametnega telefona ali tablice. Izdelek zagotavlja tudi varno uporabo - zaščiten je pred kratkim stikom in prevelikim tokom. Poleg tega napredni čip zagotavlja učinkovito delovanje zvezdišča, tudi ko nanj priključite več naprav.

Visoka ločljivost slike

Serija Baseus Metal Gleam ponuja tudi odlično kakovost slike. Vrata HDMI podpirajo ločljivost 4K, kar vam omogoča uživanje v bogatih podrobnostih in živih, naravnih barvah. Vrata VGA pa vam omogočajo priročno povezavo prenosnega računalnika z večjim zaslonom, kot je TV. To med drugim omogoča ogled filma na velikem platnu ali prikaz vaše predstavitve na sestanku.

Prenesite datoteke v trenutku

Hub omogoča tudi hiter prenos datotek. Vrata USB 3.0 vam omogočajo prenos podatkov s hitrostjo do 5 Gbps (500 MB/s). To pomeni, da lahko v kratkem času kopirate celo veliko fotografij, videoposnetkov, glasbe ali dokumentov. Nič več neomejenega čakanja na prenos datotek!

Široka združljivost

Ne bojte se težav z združljivostjo s središčem. Deluje s številnimi različicami operacijskega sistema Windows, Mac OS ali Linux. Podpira tudi tablice in pametne telefone različnih proizvajalcev – od Appla do Samsunga do Huaweija. Ne glede na to, katere naprave uporabljate vsakodnevno - središče znamke Baseus bo z njimi najverjetneje delovalo fantastično. Še več, zahvaljujoč sistemu Plug&Play ga boste enostavno povezali – ne potrebujete dodatnih gonilnikov.

Popolnoma premišljen dizajn

Baseus Metal Gleam Series Hub je majhen in prenosljiv. Vedno ga imate pri roki in ga uporabite, kadar koli ga potrebujete. Izdelek odlikuje tudi visoka vzdržljivost. Izdelan iz aluminijeve zlitine - je odporen na obrabo, bledenje barv, poškodbe in vročino. Na dotik prijetna tekstura in eleganten moderen dizajn sta njegovi dodatni prednosti. Poleg tega modri, svetleči indikator v realnem času prikazuje stanje naprave.

Veliko aplikacij

Ta praktična naprava bo našla veliko uporab doma, v službi in na potovanju. Če vaš pametni telefon podpira OTG, lahko z zvezdiščem nanj povežete prenosni pogon in priročno kopirate datoteke, ki jih potrebujete. Želite olajšati delo na tablici? Kombinirajte z njim miško in tipkovnico, da ga boste uporabljali tako kot prenosnik! Zdaj lahko udobno pišete e-pošto ali urejate fotografije.

Znamka Baseus
Ime Metal Gleam Series 6-v-1 večnamenska priklopna postaja Type-C HUB
Model WKWG030013
barva siva
Vmesnik USB-C
Pristanišča 3x USB 3.0, 1x USB-C PD, 1x HDMI, 1x VGA
Hitrost prenosa (USB 3.0) Do 5Gbps
Video ločljivost (HDMI) 4K @ 30Hz (maks.)
Video ločljivost (VGA) 1920x1080p pri 60Hz
Moč polnjenja (USB-C PD) Do 100 W
Vnos 5V / 3A, 9V / 3A, 15V / 3A, 20V / 5A
Izhod 5V / 0,9A
Podprti operacijski sistemi Windows, Mac OS, Linux
Material Aluminijeve zlitine
Dolžina kabla 170 mm
Dimenzije 44,5 x 115 x 16 mm
Utež Približno 82g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sat, 27 Apr 2024 18:25:29 GMT