VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciHub 7in1 Baseus AcmeJoy Series USB-C do 2xUSB 3.0 + HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + SD/TF (temno siv)

Hub 7in1 Baseus AcmeJoy Series USB-C do 2xUSB 3.0 + HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + SD/TF (temno siv)

ID: 20776924
49,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 70.87 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hub 7in1 Baseus AcmeJoy Series USB-C do 2xUSB 3.0 + HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + SD/TF (temno siv)

 

Hub 7v1 Baseus AcmeJoy Series (siv)

Povečajte svoje zmogljivosti s pomočjo pesta Baseus AcmeJoy 7v1! Naprava je opremljena z do 6 različnimi vrati, vključno s HDMI, USB 3.0 ali RJ45, in vgrajenim kablom USB-C. Omogoča prenos datotek s hitrostjo do 500 MB/s, hitro polnjenje opreme PD 100W in prikaz slik v odlični kakovosti. Poleg tega ima eleganten in inovativen dizajn.

Visoka kakovost slike

Ustvarite svojo kino sobo v svoji dnevni sobi! Vrata HDMI vam omogočajo prenos slik 4K@30 Hz na TV-zaslon, na primer, tako da lahko preprosto gledate svoje najljubše serije ali filme na velikem zaslonu. Uživajte v kristalno čistih slikah, nasičenih s podrobnostmi.

Prenesite datoteke in napolnite naprave v trenutku

Vrata USB 3.0 in USB-C vam omogočajo prenos datotek s hitrostjo do 500 MB/s. To pomeni, da lahko prenašate velike datoteke, fotografije, videe ali pesmi med napravami v samo nekaj sekundah. Še več, med drugim lahko zahvaljujoč hitremu polnjenju 100 W Power Delivery takoj obnovite napajanje svojega prenosnika.

Veliko možnosti

Središče je popolno za vsako situacijo – doma, v službi ali na poti. Ali vaš pametni telefon podpira OTG? Nanj povežite prenosni pogon in priročno prenesite datoteke ali fotografije, ki jih potrebujete, v pametni telefon. Ali pa si morda želite olajšati delo na tablici? Samo povežite tipkovnico in miško, da povečate udobje in učinkovitost svojega dela.

Uporabniku prijazno

Naprava je opremljena s funkcijo Plug&Play. Kaj to pomeni? Omogoča enostavno povezavo strojne opreme brez nameščanja dodatne programske opreme. Poleg tega Hub izstopa po široki združljivosti – deluje z operacijskimi sistemi Windows, Vista, Apple OS in Linux. Podpira tudi tablice in pametne telefone različnih znamk, vključno s Huawei, Apple in Samsung.

Premišljen dizajn

Kompaktna in izjemno lahka zasnova naprave pomeni, da jo imate vedno pri roki! Poleg tega boste našli praktičen kovček, ki bo olajšal transport in ga zaščitil pred praskami. Središče ima vgrajen gumb na sprednji strani adapterja, ki vam omogoča, da zatemnite sliko, ki je deljena na dodatnem zaslonu, da zaščitite svojo zasebnost. Izdelek ne odlikuje le funkcionalnost, ampak tudi moderen in edinstven dizajn. Še več, svetleči indikator obvešča o trenutnem stanju naprave.

Vključeno

  • Baseus 7v1 HUB
  • Etui za shranjevanje
Model Hub 7v1 Baseus AcmeJoy Series
barva Temno siva
Material Aluminijeva zlitina + kaljeno steklo + PC + ABS
Utež 86 g
Dimenzije 118 x 45 x 15 mm
Dolžina kabla 140 mm
Pristanišča USB 3.0 x2, USB 2.0, HDMI, RJ45, USB-C
Hitrost prenosa USB 3.0 x2: 500 MB/s (maks.)
USB 2.0: 60 MB/s (maks.)
RJ45: 1000 MB/s (maks.).
Ločljivost (HDMI) 4K@30Hz (maks.)
vrata USB-C PD 100 W (maks.) & 5 GB/s (maks.).
PD vnos 5V / 3A, 9V / 3A, 15V / 3A, 20V / 5A
USB izhod 5V / 0,9A
Kompatibilnost Windows, Apple OS, Linux, Vista
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 17:48:38 GMT