Išči

IGNITE BLK/SLR S POLAR 90071065

ID: 621219
298,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Polar IGNITE – fitnes ura z GPS-om in naprednim merjenjem srčnega utripa na zapestju

 

Polar IGNITE – fitnes ura z GPS-om in naprednim merjenjem srčnega utripa na zapestju

Polar Ignite je vodoodporna fitnes ura z naprednim merjenjem srčnega utripa na zapestju in vgrajenim sistemom GPS. Ta vadbeni partner nove generacije vam pomaga, da dosežete svoj resnični potencial in premaknete meje na pravi način. Polar Ignite prinaša pregled vaše dnevne aktivnosti in vas usmerja k bolj uravnoteženemu življenju.

Ignite z barvnim zaslon na dotik beleži vašo dnevno aktivnost 24/7, šteje kalorije ter korake in vam preko Sleep Plus Stages™ programa daje povratne informacije o kakovosti spanja. Opravite Polarjev test telesne pripravljenosti, ki vas spodbudi, da postanete telesno aktivni, sporoča vam ali telesno aktivnost ohranjate ali pa povečujete. Na uri lahko po lastnem izboru uporabljate preko 100 nastavljivih športnih profilov.

Lahkotnost in eleganten dizajn izdelka Polar Ignite omogočata optimizirano uporabo 24 ur na dan. Izdelek lahko nosite ves čas, saj se izvrstno prilega tako vašemu službenemu slogu kot oblačilom za trening.

Z uporabo besede znanost mislimo resno. Ko se odločite, da boste trenirali s Polarjem, ste lahko prepričani, da boste prejeli znanstveno potrjene, zanesljive in z dokazi podkrepljene podatke s katerimi boste lahko dosegli več.

Ura je povezljiva z IOS in Android pametnimi telefoni preko aplikacije in spletna storitve Polar Flow, ki je vaš samodejni vadbeni dnevnik in vključuje podatke o počitku in aktivnostih, ter je obenem pripomoček za beleženje vašega napredka.


TRENIRAJTE, NE DA BI IZGORELI
Ne zapravljajte več časa z iskanjem pravega dnevnega vadbenega načrta – trening vodič FitSpark™ ponuja že pripravljene vadbe, ki ustrezajo vaši hitrosti regeneracije in pripravljenosti.

SVOJ DAN ZAČRTAJTE PONOČI
Merjenje regeneracije z Nightly Recharge™ pokaže, kako uspešni ste ponoči pri regeneraciji po stresu in treningu, kar vam omogoča sprejemanje optimalnih odločitev podnevi.

BREZ SPANJA NI USPEHA
Spremljajte svoje faze spanca in si pridobite vpogled v svoje spalne navadne z novim sledenjem spanja Sleep Plus Stages™.

DIHAJTE IN SE OSREDOTOČITE
Sprostite telo in umirite misli z novo dihalno vajo Serene™.


Lastnosti:

Merjenje srčnega utripa na zapestju - S Polarjevo lastniško tehnologijo optičnega merjenja srčnega utripa enostavno in natančno spremljajte svoj srčni utrip.

Napredni GPS - Beležite svojo hitrost, opravljeno razdaljo, pot in premagano nadmorsko višino.

Neprekinjeno merjenje srčnega utripa - Podrobno spremljajte, kako vaše srce deluje skozi dan.

Neprekinjeno merjenje srčnega utripa vam zagotavlja še natančnejše podatke o porabi kalorij in o dejavnosti ter vam poda najnižji in najvišji srčni utrip vašega dne.

Beleženje aktivnosti - Ostanite aktivni ves dan. Polar Ignite beleži korake, razdaljo, porabljene kalorije in spanje ter vam določa dnevni cilj aktivnosti po meri.

Polar Flow - Načrtujte, sinhronizirajte in delite svojo vadbo z edinstveno spletno storitvijo in aplikacijo Polar Flow. Vsi podatki so preprosto vidni.

Pametno obveščanje - Funkcija pametnega obveščanja vam omogoča, da obvestila iz telefona vidite neposredno na zaslonu ure Ignite.

Športni profili - Polar ponuja več kot sto različnih športnih profilov, med katerimi boste lahko izbrali primernega za svojo vadbo.


Funkcije Smart Coaching:

Test telesne pripravljenosti z merjenjem srčnega utripa na zapestju - Petminutni test, ki meri aerobno kondicijo na podlagi srčnega utripa v mirovanju, spremenljivosti srčnega utripa in osebnih podatkov. Spremljajte napredek z rednim testiranjem.

Tekaški program - Trenirajte za tekaški dogodek s prilagodljivim in osebno nastavljivim vadbenim načrtom v aplikaciji Polar Flow. Izbirajte med štirimi različnimi cilji – 5 kilometrov, 10 kilometrov, polmaraton in maraton. Dobili boste celovit vadbeni načrt, prilagojen vašim željam in ciljem.

Tekaški indeks - Prikaže, kako se razvija vaša tekaška zmogljivost.

Vadbena obremenitev - Pokaže, kako vadba učinkuje na telo, in vam pomaga primerjati obremenitev različnih vadb. Redno spremljajte vadbene obremenitve, da boste znali prepoznati svoje meje ter njim primerno prilagodili intenzivnost in trajanje vadbe. Na voljo v storitvi Polar Flow.

Koristi vadbe - Takoj po vadbi vam prikaže podatke o njenem učinku, ki spodbudijo vašo motivacijo za prihodnjo vadbo.

Pametne kalorije - Izračuna točno število kalorij, ki ste jih porabili med vadbo. Izračun temelji na teži, višini, starosti, spolu, največjem srčnem utripu (HRmax) in intenzivnosti vadbe.

Vodnik po aktivnosti - Kaže, kako aktivni ste bili čez dan, in vam s praktičnimi napotki pomaga doseči dnevni cilj aktivnosti.

Koristi aktivnosti - Prikaže povratne informacije o vaši dnevni, tedenski in mesečni aktivnosti, s katero ohranjate zdravje.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=byWocwwUGKI

Tehnične podrobnosti
Senzor srčnega utripa
da, spremljanje med plavanjem, 24/7 spremljanje, na zapestju, da
GPS
da
Dodatne funkcije
intenzivne minute, poraba kalorij, razdalja, števec korakov
Kakovost spanja
da, avtomatsko zaznavanje, da
Ocena najvišjega vo2 max
da, da
Osebni rekord
da, da
Svetovalec za regeneracijo
da, da
Prednaloženi športni programi
multisport, multisport
Zaslon
barvni, upravljanje na dotik, barvni, zaslon na dotik, da
Garancija v letih
2
Vodoodpornost
da
Vodoodporen
da
Izračun kalorij / srčni utrip
da
Snemanje sledi
da
Namen
multisport, plavanje, tek
Funkcija auto pause
da
Merilnik aktivnosti
intenzivne minute, razdalja, poraba kalorij, števec korakov
Način vadbe
intervalna, napredna
Predvidevanje tekem
da
Cached: Wed, 01 May 2024 18:59:07 GMT