Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračePlišaste igračeIgrača simulacija piščančjih nog, 7,9 x 3,9 palcev Majhna 3D realistična ocvrta piščančja noga, plišasta plišasta igrača za kavč, spalnica, igralnica, dnevna soba (piščančje krače)

Igrača simulacija piščančjih nog, 7,9 x 3,9 palcev Majhna 3D realistična ocvrta piščančja noga, plišasta plišasta igrača za kavč, spalnica, igralnica, dnevna soba (piščančje krače)

ID: 21133321
-39 % Novo
34,73 €
21,02 €
Prihranek  13,71 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Eleganten videz---Eleganten in lep, primeren tudi za čiščenje. Ljubek, mehak in stisljiv. Lepo detajlen realističen dizajn. samo 20 cm. Prosimo, upoštevajte.
Plišasta igrača Realistic Food---Plišasta igrača Realistic Food, pliš in PP bombaž, mehka in udobna, udoben občutek na dotik, Velikost: približno 20 cm/7,9''. Vsebina paketa: 1x blazina za hrano.
Material---Izdelan je iz pliša in pp bombaža. Živahna plišasta blazina/podloga v obliki kruha. Slika na obeh straneh, z zapiranjem na zadrgo. Resnično zabavne novosti, blazine za metanje hrane. Odlično darilo za vašo družino in prijatelje.
Dvostranski dizajn---Vzorec je dvostranski, živ in poln, izgleda kot prava riba. Ustvarjalni dizajn je odlična izbira kot darilo za otroke, dekleta, družino.
Primerna priložnost---Popoln za dekoracijo stola, kavča, avtomobila, sedeža ali prevleke za blazine. Prevleka za blazino vrhunske kakovosti. Prevleka za vzglavnik je zelo trpežna, okolju prijazna in zelo udobna.

Cached: Thu, 02 May 2024 17:38:27 GMT