VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaMiškeIgričarska gaming brezžična miška z RGB osvetlitvijo 10000DPI Pixart PMW 3325 senzor

Igričarska gaming brezžična miška z RGB osvetlitvijo 10000DPI Pixart PMW 3325 senzor

ID: 20937540
74,38 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 1 ponudba od 76.93 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Igričarska gaming brezžična miška z RGB osvetlitvijo 10000DPI Pixart PMW 3325 senzor

 

Igralna miška RIFT BLACK je ultra lahka miška za igričarje. Ima tako brezžično povezljivost, kot tudi preko Paracord kabla z USB-C priključkom. Miška je opremljena s senzorjem Pixart PMW 3325, ki ima ločljivost od 200 do 10.000 DPI in hitrost osveževanja do 1000 Hz. Poleg tega lahko miški daste edinstven videz in značaj s spremembo osvetlitve ozadja in barve, saj ima polni RGB spekter svetlobe. Miška ima tudi namensko programsko opremo, ki omogoča programiranje makrov in dodeljevanje gumbov.

Dvojna povezljivost
Ste siti kablov, ki omejujejo vaše gibanje? Vam v igrici ni uspelo razorožiti nasprotnika, ker je bil kabel miške kratek? Od zdaj naprej lahko pozabite na to. Uživajte v svobodi gibanja! Zahvaljujoč stabilni brezžični povezavi 2,4 GHz in vzdržljivi bateriji 600 mAh lahko sodelujete v neprekinjenem igranju iger več kot 60 ur, ne da bi vam bi jo bilo treba polniti. Ne pozabite tudi, da je celo najboljšo opremo včasih treba ponovno napolniti. Ko nivo baterije pade, miško povežite z ultra-mehkim kablom Paracord z USB-C priključkom.

Lahka kot peresce
Igralna miška RIFT BLACK tehta le 76 g! Uporabljeno ohišje pomeni večjo vzdržljivost miške, ki vam bo služila leta multimedijske zabave. Simetrična zasnova bo ustrezala kateri koli vrsti oprijema, ne glede na to, ali imate raje oprijem z dlanjo ali s nohti. Nizka teža v kombinaciji z najkakovostnejšimi PTFE drsniki, ki so dodatno zaobljeni na robovih, zagotavlja najvišjo zmogljivost in občutek drsenja kot po steklu. In če se kdaj počutite, da vam zmanjkuje hitrosti, zamenjajte drsnike z rezervnim kompletom, ki je vključen v komplet!

Zanesljivost in natančnost
Ste siti težav s senzorjem, ki se kvari, je nenatančen in ne zaznava zelo dinamičnih gibov? Potem je ta miška za vas! Srce miške RIFT je zanesljiv senzor Pixart PMW 3325, priznan v igričarski industriji, z ločljivostjo od 200 do 10.000 DPI in hitrostjo osveževanja do 1000 Hz. Imeli boste prednost pred drugimi igralci zahvaljujoč nizki LOD in zmožnosti snemanja gibov miške s hitrostjo do 2,54 m/s.

Poln RGB 16,8 milijona barv
Že dolgo je znano, da je dizajn enako pomemben kot zmogljivost, zato je igralna miška RIFT opremljena s popolno, programabilno dvoconsko osvetlitvijo ozadja, ki jo obožujejo igričarji po vsem svetu. LED trak, odgovoren za učinke, kot sta klasična mavrica ali gradient, je bil inovativno nameščen na sprednji strani miške. Zahvaljujoč temu lahko občudujete osvetlitev ozadja tudi, ko trdno držite miško v roki, medtem ko vas bo barva logotipa obvestila o trenutno uporabljeni ravni DPI.

Namenska programska oprema
Koliko igralcev - toliko preferenc. Iz tega razloga ima miška namensko programsko opremo, ki jo lahko poljubno konfigurirate po svojih željah. Spremenite DPI, poigrajte se z osvetlitvijo ozadja, programirajte makre in dodelite gumbe - možnosti so neskončne!

Odzivni gumbi
Stikala, ki se nahajajo pod gumbi miške, so enako pomembna kot senzor. Stikala, ki se uporabljajo pod glavnimi gumbi so ugledne znamke Huano ter omogočajo cikel najmanj 20 milijonov klikov. Odlikuje jih oster, opazen klik pod pritiskom 70 g. Scroll ni nič slabši. Odlikuje ga taktičen in opazen prehod. Tako boste vedno izbrali orožje, ki ste ga želeli.

Kabel: Paracord
Osvetlitev ozadja: RGB – 16,8 milijona barv
Resolucija: 200 – 10000 DPI
Hitrost osveževanja: 125 - 1000 Hz
Največja hitrost sledenja: 100 Rs
Komunikacija: 2,4 GHz
Brezžično: frekvenčni razpon 2405 MHz – 2

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Namen uporabe
gaming
Polnilna baterija
da
Cached: Sat, 04 May 2024 13:47:43 GMT