VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefonePrenosne baterije, polnilniki in kabliIndukcijski polnilec 2 v 1 za Apple Watch / Lightning Joyroom S-IW002S 1,5 m (bel)

Indukcijski polnilec 2 v 1 za Apple Watch / Lightning Joyroom S-IW002S 1,5 m (bel)

ID: 20633222
10,68 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 40.62 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Indukcijski polnilec 2 v 1 za Apple Watch / Lightning Joyroom S-IW002S 1,5 m (bel)

 

Induktivni polnilec 2 v 1 za Apple Watch / Lightning Joyroom S-IW002S

Zdaj lahko udobno polnite svoj iPhone in Apple Watch hkrati. Kabel Joyroom S-IW002S je opremljen z Lightning konektorjem in majhnim induktivnim polnilnikom, ki omogoča polnjenje 2 naprav hkrati. Zagotavlja varno uporabo in je izjemno vzdržljiv, a lahek in prenosljiv. Poleg tega polnilni tok za iPhone doseže 3A.

Hitro polnjenje za vaš Apple Watch

Kabel je kompatibilen z Apple Watch serije 1, 2, 3 in 4. Z njegovo pomočjo lahko brez težav napolnite svojo napravo! Še več, polnjenje vaše pametne ure ne bo trajalo dolgo. Da ga napolnite od 0% do 12%, potrebujete le približno 10 minut. Do 100% ga boste napolnili v samo približno 2 urah. Izdelek je opremljen tudi z magnetnim modulom, ki ga odlikuje vlečna sila do 2.500N. To bo Apple Watch zagotovilo potrebno stabilnost. Ni vam treba skrbeti, da se bo vaša pametna ura premaknila!

Brezhibno polnjenje 2 naprav hkrati

Z Joyroom lahko udobno uporabljate svojo pametno uro med polnjenjem. Dolžina kabla z induktivnim polnilnikom je 1,2m, dolžina kabla z Lightning konektorjem pa 1,5m. Tako lahko Apple Watch in iPhone povežete s kablom, nato pa si ogledate film ali igrate svojo najljubšo mobilno igro. Nič vas ne bo omejevalo! Poleg tega bakren pocinkan kabel zagotavlja stabilnejši prenos in hitrejše polnjenje.

Premišljen dizajn

Za kabel so bili uporabljeni visokokakovostni materiali, kot sta nerjavno jeklo in TPE. Posledično je izdelek izredno vzdržljiv, a hkrati prilagodljiv. Dolgo vam bo odlično služil. Še več, kabel je tako lahek in priročen, da ga imate vedno pri sebi.

Varna uporaba

Uživajte v varnem polnjenju vaših naprav. Kabel je opremljen s pametnim čipom, zahvaljujoč kateremu ščiti baterije priključene opreme pred poškodbami. Prav tako vam ni treba skrbeti, da bi se izdelek pregrel. S-IW002S uporablja napredne tehnologije, ki uravnavajo njegovo delovanje, da ohranjajo temperaturo na optimalni ravni.

V škatli

  • Kabel USB v Lightning z induktivnim polnilnikom za Apple Watch

Znamka Joyroom
Model S-IW002S
barva Bela
Vrsta USB-A na Lightning / induktivni polnilnik za Apple Watch
Trenutno 3A maks.
Moč (induktivno polnjenje) 2,5 W maks.
Material Nerjaveče jeklo + TPE
Dolžina 1,5 m
Utež 40 g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
brezžični polnilec
Cached: Sun, 05 May 2024 08:52:06 GMT