VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefonePrenosne baterije, polnilniki in kabliIndukcijski polnilec Qi Joyroom S-IW003S 2.5W za Apple Watch 0.3m (bel)

Indukcijski polnilec Qi Joyroom S-IW003S 2.5W za Apple Watch 0.3m (bel)

ID: 20633219
37,56 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 5.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Indukcijski polnilec Qi Joyroom S-IW003S 2.5W za Apple Watch 0.3m (bel)

 

Joyroom Qi induktivni polnilec S-IW003S 2,5 W za Apple Watch

Uživajte v hitrem in priročnem polnjenju vaše ure Apple Watch. Induktivni polnilnik Joyroom S-IW003S zagotavlja do 2,5 W moči in izstopa z magnetno silo 2800 GS. Posledično lahko pametni uri zagotovi potrebno stabilnost. Združljiv je z Apple Watches od 1. do 6. generacije in se ponaša z impresivno vzdržljivostjo.

Široka združljivost - hitro polnjenje

Kabel je združljiv z Apple Watchi kar 6 generacij – od 1. do 6. To pomeni, da vam omogoča nemoteno polnjenje različnih naprav. Še več, ne bo trajalo dolgo, da obnovite napajanje vaše pametne ure. Na primer, traja približno 2,5 ure, da se Apple Watch 6 napolni do 100 % s kablom.

Varnost uporabe

Stavite na preverjene rešitve in izberite kabel, ki bo vašim napravam zagotovil ne le hitro, temveč tudi varno polnjenje. Model S-IW003S je med drugim opremljen z zaščito pred prenapetostjo, prevelikim tokom in pregrevanjem. Tako vam ni treba skrbeti, da bi jo poškodovali ali skrbeti za stanje baterije pametne ure.

Visoka magnetna sila

Polnilnik odlikuje tudi impresivna magnetna sila do 2800 GS. Zahvaljujoč temu lahko Apple Watch zagotovi potrebno stabilnost – naj vas ne skrbi, da bi se pametna ura premaknila ali padla. Poleg tega izdelek zaradi uporabljenih tehnologij zagotavlja hitro in učinkovito polnjenje.

Robustna zasnova

Stavite na najvišjo kakovost gradnje. Polnilnik je opremljen z ohišjem iz nerjavečega jekla, njegov kabel pa je izdelan iz trpežne plastike TPE. Zaradi tega je izjemno vzdržljiv in odporen na poškodbe. Še več, bakren pocinkan kabel odlikuje visoka vzdržljivost in zagotavlja stabilno in učinkovito polnjenje.

Znamka Joyroom
Model S-IW003S
barva Bela
Priključek USB-A
Moč 2,5 W
Material Nerjaveče jeklo + TPE
Dolžina kabla 0,3 m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
brezžični polnilec
Cached: Sun, 28 Apr 2024 22:55:17 GMT