VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaZvočne postajePrenosni zvočnikiInduktivni polnilec iz aluminija z Bluetooth zvočnikom in stojalom TIKTAALIK Alu (srebrn)

Induktivni polnilec iz aluminija z Bluetooth zvočnikom in stojalom TIKTAALIK Alu (srebrn)

ID: 20655467
38,22 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 13.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 2 ponudbi od 44.00 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Induktivni polnilec iz aluminija z Bluetooth zvočnikom in stojalom TIKTAALIK Alu (srebrn)

 

Induktivni polnilec iz aluminija z Bluetooth zvočnikom in stojalom TIKTAALIK Alu (srebrn).

Priročno napolnite svoj pametni telefon in poslušajte svojo najljubšo glasbo s Tiktaalik Alu! Naprava omogoča brezžično polnjenje z do 10 vati moči. Omogoča tudi predvajanje glasbe, tako da lahko uživate v zvokih svojih najljubših pesmi, kjer koli želite. Polnilec boste uspešno uporabljali kot praktično stojalo za vaš telefon. Tehnologija Bluetooth 5.0 ponuja stabilno in hitro povezavo, njen čas delovanja pa doseže do 18 ur.

Odlična kakovost zvoka

Srečanje s prijatelji ali morda žar na vrtu? Alu zvočnik vam bo omogočil uživanje v glasbi v skoraj vsaki situaciji! 5-vatna moč v kombinaciji s 360-stopinjskim prostorskim sistemom vam bo omogočila, da svojo glasbeno izkušnjo dvignete na naslednjo raven. Bogati detajli, čisti visoki toni in mogočni basi – to in še veliko več vas čaka z zvočnikom Tiktaalik. Želite doseči še boljše rezultate? Povežite dva zvočnika skupaj za osupljiv stereo zvok.

Brezžično polnjenje

Pozabite na prepletene kable in se zanesite na preverjene rešitve! Indukcijski polnilnik Tiktaalik Alu ponuja hitro in varno brezžično polnjenje z močjo do 10 vatov. Naprava je združljiva s standardom Qi – z brezžičnim polnjenjem lahko brez težav polnite večino pametnih telefonov. Združljiv je tudi z MagSafe, tako da lahko preprosto obnovite moč v vaši opremi Apple.

Bluetooth 5.0

Vas skrbijo težave s povezavo in motnje? ne bodi! Zvočnik uporablja napredni Bluetooth 5.0, ki zagotavlja zanesljiv, stabilen in hiter prenos signala. Njegov doseg sega do 10 metrov, tako da lahko prosto predvajate svojo najljubšo glasbo s svojega pametnega telefona.

Še več možnosti

To še niso vse prednosti naprave! Zvočnik vam bo omogočil tudi udobno telefoniranje zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu – samo povežite zvočnik s svojim pametnim telefonom! Ni vam več treba vsakič poseči po telefonu, da sprejmete ali prekinete klic. Prav tako je možno priklicati zadnjega klicatelja na seznamu klicev - samo pritisnite namenski gumb.

Vzemite ga s seboj kamorkoli

Lahka in kompaktna oblika naprave pomeni, da jo imate vedno pri roki. Zagotovo vam ne bo zavzel veliko prostora v torbi ali nahrbtniku. Izdelek bo odlično deloval tudi kot stojalo. Nanj lahko položite telefon in udobno gledate videoposnetke v YouTubu ali pretakate v živo na družbenih omrežjih. Zahvaljujoč funkciji prilagajanja vidnega kota in rotacije ga boste enostavno prilagodili svojim pričakovanjem.

S pozornostjo do podrobnosti

Model Alu je bil zasnovan s pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Ohišje naprave je izdelano iz aluminijeve zlitine, ki je zaslužna za neverjetno vzdržljivost izdelka. Odlikuje ga tudi izjemno eleganten in sodoben zaključek, zato se bo odlično podala v skoraj vsako notranjost. Ima tudi nedrsečo silikonsko podlogo, ki trdno in stabilno drži pametni telefon v enem položaju med polnjenjem, posebni gumbi pa vam bodo olajšali upravljanje naprave.

Vključeno

  • aluminijast induktivni polnilec z Bluetooth zvočnikom in stojalom
  • kabel USB-C
Proizvajalec Tiktaalik
Material Aluminijeve zlitine
Napajanje DC 5V / 2A, DC 9V / 1,67A
Utež 247 g
Dimenzije 85 x 70 mm
Moč polnjenja Moč 5 W / 7,5 W / 10 W
Izhodna moč zvočnika 5 W
Bluetooth različica 5.0
Bluetooth profili A2DP / AVRCP / HSP / HFP
Kodeki SBC / APT X / AAC
Razpon do 10 m
Popačenje <0,5 %
Vmesnik za polnjenje USB-C
Kapaciteta baterije 500 mAh
Čas delovanja do 18 ur
Delovna temperatura -3°C do 45°C
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
srebrna
Cached: Sat, 01 Jun 2024 06:48:44 GMT