Išči

Induktivni polnilec z ročajem Choetech T200-f (črn)

ID: 20628795
19,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 35.10 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Induktivni polnilec z ročajem Choetech T200-f (črn)

 

Choetech induktivni polnilec za iPhone 12

Polnite telefon brezžično tudi med potovanjem v avtomobilu. Indukcijski polnilnik Choetech ima moč 15 vatov, podpira tehnologijo hitrega polnjenja PD 3.0 in je zasnovan posebej za modele iPhone 12. Združljiv je z večino zračnikov, namestitev pa je izjemno enostavna. Poleg tega nosilec omogoča vrtenje za 360°. Izdelek ne moti signala, zato lahko med polnjenjem brez skrbi uporabljate navigacijo.

Hitro in učinkovito

Induktivni polnilec Choetech je združljiv z iPhone 12 Pro Max, 12 Pro, 12 in 12 Mini. Naprava podpira tehnologijo hitrega polnjenja PD 3.0 in bo popolnoma napolnila baterijo vašega iPhone-a v približno 3,5 ure. Polnilnik Choetech je hitrejši in učinkovitejši od standardnih polnilnikov, kar vam omogoča, da skrajšate čas, ko morate čakati, da se vaša naprava napolni.

Priročnost uporabe

Učinkovito in preprosto namestite induktivni polnilnik Choetech na rešetko prezračevalne odprtine vašega avtomobila. Izdelek je združljiv z večino rešetk. Zasuk za 360° vam omogoča, da svoj telefon postavite v poljubni položaj. Med polnjenjem telefona lahko brez skrbi uporabljate navigacijo, saj polnilec ne moti signala. Naprava ima vrata USB-C.

Dodatne ugodnosti

Nedrseče komponente polnilca bodo poskrbele, da bo vaša naprava trdno ostala na mestu. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov in je popolnoma varen za uporabo. Del na katerem se nahaja telefon je iz gume, tako da vam ni treba skrbeti za nastanek prask. Če ima vaš telefon ovitek, ki ni MagSafe, ga morate pred polnjenjem odstraniti.

Vključeno:

  • Induktivni polnilec Choetech z držalom
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec Cheotech
Model T200-F
Moč 15 W
Kompatibilnost iPhone 12 Pro Max / 12 Pro / 12 / 12 Mini
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
brezžični polnilec
Cached: Wed, 08 May 2024 14:50:24 GMT