VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomŽarnice & sijalkeLED žarniceInteligentna senzorska nočna lučka Ldnio Y1

Inteligentna senzorska nočna lučka Ldnio Y1

ID: 20655216
4,85 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Inteligentna senzorska nočna lučka Ldnio Y1

 

Nočna lučka s senzorjem LDNIO Y1

Olajšajte si premikanje po domu v temi. Naj vas ne skrbi, da bi se ob kaj spotaknili ali padli! Svetilka LDNIO Y1 vam bo zagotovila očesu prijazno osvetlitev z barvno temperaturo 3500K, katere svetlost je nastavljiva. Vgrajen ima tudi svetlobni senzor, zahvaljujoč kateremu samodejno prilagaja svoje delovanje razmeram v okolici. Poleg tega naprava zagotavlja nizko porabo energije in ima eleganten dizajn.

Široka paleta možnosti uporabe

Svetilka LDNIO Y1 bo našla veliko aplikacij v vsakem domu. Uporaben bo na primer na hodniku ali v spalnici, prav bo prišel tudi ob stopnicah. Ni vam več treba skrbeti, da bi v temi kaj zadeli! Prav tako naj vas ne bo strah, da boste s prižigom velike svetilke prebudili ostale člane gospodinjstva. Nočna lučka LDNIO vam bo osvetlila pot v temi! Napravo lahko uporabljate tudi v sobi otroka, ki ne mara teme.

Pametni svetlobni senzor

Y1 je opremljen s pametnim svetlobnim senzorjem, tako da lahko prilagodi svoje delovanje glede na pogoje okolice – samodejni način to omogoča. Vse kar morate storiti je, da jo prižgete in svetilka vam bo spontano osvetlila, ko se bo začelo temniti. Ko bo prostor svetlejši, se naprava izklopi. Tako ste lahko prepričani, da luč sveti takrat, ko jo dejansko potrebujete!

Poskrbite za optimalno osvetlitev

Ta majhna svetilka vam bo zagotovila mehko osvetlitev z barvno temperaturo 3500K. Sveti pod kotom 120° - zlahka bo osvetlil vsak kotiček. Še več, naprava oddaja svetlobo v obsegu 360°, zato je varna za vaš vid in vaših oči ne bo utrudila. Nastavite lahko tudi svetlost osvetlitve. Poleg tega si Y1 zapomni zadnje uporabljene nastavitve (v samodejnem načinu) in jih obnovi ob naslednjem vklopu. Svetilka omogoča tudi postopno zatemnitev ali svetlenje svetlobe.

Prilagojeno vašim potrebam

Svetilka LDNIO Y1 je neverjetno kompaktna in enostavna za uporabo. Vse kar morate storiti je, da ga priključite v vtičnico in z vgrajenim gumbom nastavite želene funkcije! Naprava je tudi zelo trpežna in odporna na obrabo – njeno ohišje je narejeno iz trpežne, negorljive plastike. Svetilko odlikuje tudi presenetljivo nizka poraba energije – ne bojte se visokih računov za elektriko!

Znamka LDNIO
Model Y1
barva Bela
Vnos 100-240V ~50/60Hz 0,1A maks.
Nazivna moč 0,5 W (8 x 0,2 W LED)
Barvna temperatura 3500K
Tehnične podrobnosti
Vrsta luči
LED
Cached: Sun, 28 Apr 2024 05:00:09 GMT