VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Intenso brezžični 15W polnilnik BA2 z napajalnikom

ID: 20505011
20,97 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 5 ponudb od 22.49 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Polnjenje tako enostavno kot še nikoli prej!Induktivne polnilnice imajo že stalno mesto v mnogih gospodinjstvih in to z dobrim razlogom. Polnilne ploščice, kot je brezžični polnilnik BA2, ne le zanesljivo oskrbujejo vaše naprave z novo energijo in odpravljajo iskanje pravih polnilnih kablov za nepotrebno, temveč se s svojo tanko zasnovo prilegajo tudi vsakemu bivalnemu okolju. BA2 deluje z vsemi napravami, ki podpirajo Qi, bodisi Android ali Apple, tako da bo vaša dnevna soba kmalu območje brez zapletov!Pametne funkcije za hitro polnjenjeBrezžični polnilci so opremljeni z zaščito pred pregrevanjem in prenapetostjo, tako da lahko brezskrbno polnite svoj pametni telefon.Z brezžičnim polnilnikom Intenso BA2 lahko vse pametne telefone, ki podpirajo Qi, preprosto napolnite tako, da jih postavite na vrh. Ne glede na to, ali gre za Android ali Apple, lahko vsako napravo, ki podpira Qi, napolnite z brezžičnim polnilnikom.Barva: ČrnaLED zaslon: DaPovršina: aluminijIzhodna moč: 5W I 7,5W I 10W I 15W (odvisno od naprave, ki se polni)Vhod: USB-CRazličica Qi: Različica 1.2.4Frekvenčni pas: 110-205 kHzmaks. sevalna oddajna moč: 15 vatovPoraba toka: 9V-2A, 12V-1.5A, PD 3.0, QC 3.0 (združljiv napajalnik za hitro polnjenje zaloge)Lastnosti: Prenapetostna zaščita, zaščita pred pregrevanjem, zaznavanje tujkov, plastični ovitki za pametne telefone do5 mm običajno ne ovirajo postopka polnjenjaPriloženi dodatki: polnilni kabel USB-A na U…

 

Polnjenje tako enostavno kot še nikoli prej!
Induktivne polnilnice imajo že stalno mesto v mnogih gospodinjstvih in to z dobrim razlogom.
Polnilne ploščice, kot je brezžični polnilnik BA2, ne le zanesljivo oskrbujejo vaše naprave z novo energijo in odpravljajo iskanje pravih polnilnih kablov za nepotrebno, temveč se s svojo tanko zasnovo prilegajo tudi vsakemu bivalnemu okolju.
BA2 deluje z vsemi napravami, ki podpirajo Qi, bodisi Android ali Apple, tako da bo vaša dnevna soba kmalu območje brez zapletov!

Pametne funkcije za hitro polnjenje
Brezžični polnilci so opremljeni z zaščito pred pregrevanjem in prenapetostjo, tako da lahko brezskrbno polnite svoj pametni telefon.
Z brezžičnim polnilnikom Intenso BA2 lahko vse pametne telefone, ki podpirajo Qi, preprosto napolnite tako, da jih postavite na vrh.
Ne glede na to, ali gre za Android ali Apple, lahko vsako napravo, ki podpira Qi, napolnite z brezžičnim polnilnikom.

Barva: Črna
LED zaslon: Da
Površina: aluminij
Izhodna moč: 5W I 7,5W I 10W I 15W (odvisno od naprave, ki se polni)
Vhod: USB-C
Različica Qi: Različica 1.2.4
Frekvenčni pas: 110-205 kHz
maks. sevalna oddajna moč: 15 vatov
Poraba toka: 9V-2A, 12V-1.5A, PD 3.0, QC 3.0 (združljiv napajalnik za hitro polnjenje zaloge)
Lastnosti: Prenapetostna zaščita, zaščita pred pregrevanjem, zaznavanje tujkov, plastični ovitki za pametne telefone do5 mm običajno ne ovirajo postopka polnjenja
Priloženi dodatki: polnilni kabel USB-A na USB-A (1,5 m), napajalnik (20 W)
Mere:
Premer: 96 mm
Višina: 6,6 mm
Teža: ~70 g

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 03 May 2024 11:05:15 GMT