VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

It monitor Dahua B200S(22)

ID: 20710267
109,53 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
DHI-LM22-B200S je računalniški monitor, ki združuje kakovostno sliko, sodoben dizajn in prijaznost do oči. Zgrajen je v lahkem in stroškovno učinkovitem praktičnem plastičnem ohišju, kar ga naredi in enostavnega za namestitev v različne okolice HTML.

 

DHI-LM22-B200S je računalniški monitor, ki združuje kakovostno sliko, sodoben dizajn in prijaznost do oči. Zgrajen je v lahkem in stroškovno učinkovitem plastičnem ohišju, kar ga naredi praktičnega in enostavnega za namestitev v različne okolice.


Monitor se ponaša z ultra ozkim robom, ki omogoča širši pogled na sliko, kar daje eleganten videz. Njegova kovinska osnova zagotavlja trdnost in stabilnost, hkrati pa dodaja prefinjen pridih.


Z izjemno širokim vidnim kotom 178°H/178°V ponuja ta monitor izjemno izkušnjo gledanja iz skoraj vsakega kota. Ne glede na to, ali ga uporabljate za delo ali zabavo, bo zagotovil enako impresivno sliko.


Z visoko zvestobo digitalne obdelave boste doživeli bleščečo in živahno video sliko. Vsaka podrobnost bo jasno prikazana, barve bodo živahne in kontrast bo izjemen, kar omogoča resnično bogato vizualno izkušnjo.


Monitor podpira več signalnih vhodov, vključno s HDMI in VGA, kar omogoča enostavno povezljivost z različnimi napravami, kot so računalniki, prenosniki, igralne konzole in še več.


Nadzor monitorja je izveden preko fizičnih gumbov, kar zagotavlja intuitivno in enostavno upravljanje. S tem boste lahko hitro prilagodili nastavitve zaslona glede na vaše potrebe.


Poleg tega je monitor energetsko učinkovit, kar pripomore k zmanjšanju porabe energije in dolgi življenjski dobi. S tem prispeva k zelenemu načinu delovanja in prihranku energije.


Zaščita pred modro svetlobo je ena izmed ključnih lastnosti tega monitorja, kar je pomembno za zaščito oči. Ta funkcija pomaga zmanjšati škodljive učinke modre svetlobe, ki jo oddajajo zasloni, in s tem zagotavlja bolj prijazno izkušnjo gledanja, brez napora za oči.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
54,6 cm (21,5")
Ločljivost zaslona
1920x1080
Vrsta panela
VA
Odzivni čas zaslona [ms]
5
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
100
Kontrast
3000:1
Priključki
HDMI
Vidni kot (H/V)
178°/168°
Svetilnost zaslona [cd/m2]
250
Format slike
16:9
Oblika zaslona
raven
Vgrajeni zvočniki
da
Razred energijske učinkovitosti
E
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Garancija v letih
3
Cached: Sat, 04 May 2024 02:36:10 GMT