VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Jack kabel UGREEN AV125 3.5mm 2m (siv)

ID: 20627367
7,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Jack kabel UGREEN AV125 3.5mm 2m (siv)

 

UGREEN AV125 - avdio kabel za vsako priložnost

Izjemno kompatibilen avdio kabel UGREEN AV125 3,5 mm vam bo omogočil uživanje v glasbi skoraj kjerkoli želite. Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom preseneča ne samo z odlično kakovostjo zvoka, ampak tudi z veliko vzdržljivostjo. Najlonska pletena lupina ščiti posrebreni kabel.

Uživajte v popolnem zvoku

Kabel je opremljen s posrebrenim jedrom, ki odlično prevaja zvok. Zaradi tega izdelek zagotavlja nepozabno glasbeno izkušnjo. Visoki in nizki toni še nikoli niso zveneli tako dobro - UGREEN AV125 ponuja kristalno čist, naraven zvok.

Združljivo z vašimi napravami

Zahvaljujoč univerzalnim 3,5 mm konektorjem je kabel združljiv s številnimi napravami. Enostavno ga lahko povežete s pametnim telefonom, tablico ali prenosnikom. Izkoristite te možnosti za priročno poslušanje glasbe v vašem avtomobilu ali povežite svoj telefon z zvočnikom in uživajte v fantastičnem zvoku svojih najljubših pesmi.

Premišljen dizajn

Pozlačeni konektorji in posrebreno jedro skrbijo za hiter, a stabilen prenos signala. Občutljivi elementi izdelka imajo tudi posebno dvojno zaščito. Še več, prevleka pletenega kabla zagotavlja izjemno odpornost proti poškodbam.

Neverjetno udobje uporabe

Pri izdelavi izdelka je bilo poskrbljeno za čim bolj udobno uporabo. Zvita struktura omogoča enostavno shranjevanje - zahvaljujoč njej se kabel ne zapleta in zavzame manj prostora. Po drugi strani pa premišljena zasnova konektorja poskrbi, da vam, ko ga postavite v telefonsko vtičnico, sploh ni treba odstraniti ohišja. UGREEN AV125 ni samo funkcionalnost, ampak tudi izjemna svoboda!

Znamka UGREEN
Ime 3,5 mm avdio kabelska mrežasta pletenica
Model AV125
Priključek Pozlačeno
Dirigent Posrebrene
Material Pleten najlon
Vrsta 3,5 mm
Dolžina 2m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 29 Apr 2024 04:20:12 GMT