VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiPokončni sesalnikiJigoo pokončni brezžični sesalnik 400W, C300

Jigoo pokončni brezžični sesalnik 400W, C300

ID: 20991974
153,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 5.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: KupujCeneje.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

JIGOO C300 se ponaša z močnim brezkrtačnim motorjem, ki nudi visoko učinkovitost, močno sesanje in odlično vzdržljivost. Z močjo motorja 400 W in sesalno močjo 30 KPa zlahka in učinkovito odstrani umazanijo.

 

Močno sesanje in učinkovito filtriranje
JIGOO C300 se ponaša z močnim brezkrtačnim motorjem, ki nudi visoko učinkovitost, močno sesanje in odlično vzdržljivost. Z močjo motorja 400 W in sesalno močjo 30 KPa zlahka in učinkovito odstrani umazanijo. Ta sesalnik ima tudi 5-stopenjski sistem filtracije, ki učinkovito odstrani 99,99 % alergenov. Njegova ciklonska zasnova z več stožci zagotavlja učinkovito ločevanje alergenov v zraku, preprečuje zamašitev zračnega kanala in preprečuje izgubo sesalne moči.

Dolg čas delovanja in enostavno polnjenje
Opremljen s 7 celicami 2000 mAh baterij, lahko sesalnik JIGOO C300 deluje do 45 minut z enim polnjenjem. Še več, baterijo je mogoče enostavno odstraniti in polniti na napravi ali izven nje. Za tiste z večjimi domovi se lahko čas delovanja podvoji z uporabo dodatnega paketa baterij.

Pametni zaslon na dotik in 3 načini dela
Pametni LED zaslon omogoča enostavno sledenje ravni baterije in opozorila o napakah ter brezhibno preklapljanje med različnimi načini z enim dotikom. Sesalnik C300 je zasnovan s 3 načini za izboljšanje učinkovitosti čiščenja različnih vrst talnih oblog. Ko se lotevate preprog, lahko izberete način Normal ali Turbo za povečanje sesalne moči. Za čiščenje trdih tal lahko preprosto preklopite na način Eco. Ta domiselna zasnova ne le varčuje z energijo, temveč zagotavlja tudi učinkovito čiščenje vseh vrst tal.

Prilagodljivo vrtenje cevi in LED osvetlitev
Kovinska cev se lahko vrti navpično navzgor in navzdol za 90° ter vodoravno levo in desno za 180°. Zahvaljujoč prilagodljivemu vrtljivemu mehanizmu lahko čistilni stroj JIGOO C300 brez težav doseže vsak kotiček za temeljito čiščenje. Poleg tega LED lučka, ki se nahaja na sprednji strani krtačnega valja, osvetljuje tla in ne pušča prostora za skrivanje umazanije.

Inovativni vsestranski čopiči
JIGOO C300 je zasnovan z inovativno krtačo v obliki črke V, ki združuje mehke in trde ščetine za optimalno čiščenje različnih površin in gladko pobira dlake brez zapletanja. Priložena je tudi krtača za brisanje prahu 2 v 1, majhna čistilna krtača in dolgo orodje za reže. Z več glavami ščetke se lahko dobro obnese ne le na tleh in preprogah, temveč tudi na vzmetnicah, zofah in drugem pohištvu, zaradi česar je vsestranska in idealna izbira za čiščenje celotne hiše.

Model
JIGOO C300

Velikost
1172 x 351 x 260 mm

Teža
2,85 kg

Motor
Brezkrtačni motor

Nazivna moč
400 W

Nazivna napetost
DC 25,9 V

Sesalna moč
30 KPa

Baterija
7x2000mA

Runtime
45/20/10 min (način Eco/Normal/Turbo)

Čas polnjenja
4 ure

Krtača za tla
Krtača proti zapletanju s ščetinami v obliki črke V

Skodelica za prah
1,2 L

Hrup
≤76dB

Svetloba
LED

Zaslon
LED zaslon na dotik

Vsebina paketa
1 x vakuumska glava
1 x kovinska cev
1 x Krtača za tla
1 x 2-v-1 krtača za prah
1 x orodje za dolge reže
1 x majhna čistilna krtačka
1 x HEPA filter
1 x stenski nosilec
1 x polnilec
1 x uporabniški priročnik

Navodila za uporabo

Garancija: 12 mesecev

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
srebrna
Cached: Fri, 31 May 2024 01:22:10 GMT