VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaKablikabel HDMI UGREEN HD119, 4K 60Hz, 5m (črn)

kabel HDMI UGREEN HD119, 4K 60Hz, 5m (črn)

ID: 20605411
15,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 5.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
kabel HDMI UGREEN HD119, 4K 60Hz, 5m (črn)

 

Ugreen HD119

Kabel HDMI zagotavlja zanesljivo, a hitro povezavo. Vrhunska kakovost slike doseže do 4K. Zaradi hitrosti prenosa 18 GB/s in široke združljivosti je uporaba izjemno prijetna. Sistem HDR vam bo zagotovil nepozabno vizualno izkušnjo. Medtem ko vrhunski materiali, uporabljeni za izdelavo izdelka, bistveno podaljšajo njegovo življenjsko dobo.

Priljubljeni videoposnetki v 4K

Ločljivost do 4K zagotavlja senzacionalno kakovost slike. Navdušila vas bo z bogastvom detajlov in intenzivnostjo barv. Z lahkoto opazite tudi najmanjše podrobnosti. Slike na velikem platnu še nikoli niso bile tako osupljivo realistične!

Raznolikost načina

Izdelek je večnamensko uporaben, kar vam bo zagotovo prišlo prav pri delu ali sproščanju doma. S praktičnimi načini, ki vam omogočajo delovanje na dveh monitorjih, lahko razširite sliko ali prikažete več stvari hkrati.

Inovativne tehnologije

Oglejte si osupljive razglede v vsem njihovem sijaju. Živahne barve in bogate podrobnosti so bližje, kot si mislite – preizkusite ta praktični kabel HDMI in preverite, kako dobro so lahko videti vaši filmi, TV serije ali fotografije. HD119 vam omogoča tudi predvajanje 3D stereo zvoka za enkratno, edinstveno izkušnjo poslušanja.

Optimalen in vsestranski

Izdelek ima široko združljivost z mnogimi napravami. Z njegovo pomočjo lahko med drugim povežete svojo igralno konzolo ali prenosni računalnik s televizorjem ali projektorjem. Ne glede na opremo, ki jo uporabljate, lahko uživate v odlični in stabilni sliki, prikazani na velikem zaslonu.

Presenetljivo vzdržljiv

Konektorji, prevlečeni z izolacijskim PE materialom, so odporni proti koroziji, odlikuje pa jih tudi dolga življenjska doba. Povezani z napravo ostanejo trajno na mestu, ne da bi se zrahljali ali izpadli. Zaradi pletenega plašča je kabel izjemno odporen na upogibanje. Materiali, uporabljeni v proizvodnem procesu, vam omogočajo, da dolgo časa uživate v njegovi funkcionalnosti.

Znamka Ugreen
Ime modela Kabel HDMI 2.0
Model HD119
Različica HDMI 2.0
Resolucija 4K/60Hz
Skupna pasovna širina 18 GB/s
Žično jedro Pokositreni baker
Material PVC
HDMI certifikat ja
Dolžina 5 m
Cached: Sun, 28 Apr 2024 23:20:59 GMT