Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaKabliKabel HDMI v HDMI Baseus High Definition 5m, 8K (črn)

Kabel HDMI v HDMI Baseus High Definition 5m, 8K (črn)

ID: 20605393
25,34 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 53.86 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kabel HDMI v HDMI Baseus High Definition 5m, 8K (črn)

 

Kabel Baseus visoke ločljivosti 8K HDMI v HDMI

Uživajte v visoki kakovosti slike, ko gledate filme, delate ali igrate igre. Kabel Baseus HDMI 2.1 podpira ločljivost visoke ločljivosti 8K, 3D učinek, dinamični HDR, VRR, QMS in ALLM. Vse to vam bo zagotovilo nepozabno vizualno izkušnjo. Izdelek odlikujeta tudi široka združljivost in impresivna vzdržljivost. Zagotavlja tudi popolno sinhronizacijo videa in zvoka.

Še boljša kakovost slike

Priročno si oglejte fotografije in videoposnetke, prepričani, da ne boste zamudili niti ene podrobnosti. Kabel HDMI 2.1 podjetja Baseus podpira ločljivost 8K (7680x4320), kar zagotavlja do 4-krat jasnejšo sliko kot 4K. Podpira tudi 3D stereo slikovno tehnologijo in dinamični HDR. Zaradi bogastva podrobnosti in čudovitih, živih barv se boste počutili skoraj kot v kinu v svojem domu!

Več možnosti povezovanja

Priključite opremo po vaši izbiri na večji zaslon in uživajte v udobju gledanja serij. Baseus kabel odlikuje široka združljivost. Kot izhodno napravo lahko na primer uporabite svoj računalnik ali konzolo PlayStation 4, kot zaslon pa lahko uspešno uporabite TV, velik monitor ali projektor. Izdelek podpira tudi plug&play in je nazaj združljiv s HDMI 2.0, 1.4, 1.3 itd.

Popolna sinhronizacija

HDMI 2.1 ponuja izboljšan Audio Return Channel (eARC) in Quick Media Switching (QMS) za popolno sinhronizacijo videa in zvoka. Tako lahko udobno gledate filme in serije. Kabel podpira tudi spremenljivo hitrost osveževanja (VRR), kar vam omogoča nemoteno igranje tudi najbolj dinamičnih iger. Poslovite se od jecljanja in trganja zaslona!

Nov in boljši dizajn

Kabel visoke ločljivosti Baseus ne izstopa le po svoji funkcionalnosti, ampak tudi po trdni, vzdržljivi zasnovi. Zagotavlja tudi pasovno širino do 48 Gbps. Zaradi najlonske pletenice je izjemno trpežna in odporna na upogibanje, obrabo, trganje ali druge vrste poškodb. Še več, pozlačeni priključki so neverjetno odporni proti oksidaciji in zagotavljajo hiter in stabilen video prenos.

Več aplikacij

Izdelek podpira tudi več načinov prikaza. Način zrcaljenja vam omogoča pošiljanje enake slike na drugi zaslon - primerno na primer za gledanje filmov. Način dvojnega zaslona omogoča razširitev zaslona – idealno za delo. Na voljo je tudi način spajanja zaslona, s katerim lahko združite več zaslonov v enega za še večjo sliko. Opomba: za uporabo načina spajanja zaslona je potrebna računalniška grafična kartica.

Znamka Baseus
Ime Adapterski kabel serije visoke ločljivosti 8K HD na 8K HD
Model WKGQ040201
Vrsta HDMI v HDMI (8K HD v 8K HD)
HDMI različica 2.1
barva Črna
Dolžina kabla 5m
Cached: Tue, 07 May 2024 12:44:32 GMT