VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborKabli in priborKabel USB-C USB4 40Gbps 8K 60Hz PD 100W 80cm bel

Kabel USB-C USB4 40Gbps 8K 60Hz PD 100W 80cm bel

ID: 21090949
52,84 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kabel USB-C USB4 40Gbps 8K 60Hz PD 100W 80cm bel

 

Koda izdelka: 1021078

Kabel blagovne znamke Ugreen ni samo odlične izdelave in vzdržljivosti, temveč tudi popolna podpora za najnovejše standarde USB4, kar pomeni prenos podatkov do 40 Gbps. Zahvaljujoč hitremu Power Delivery 100W polnjenju in 8K@60Hz ločljivosti slike je Ugreen nenadomestljiv za polnjenje in sinhronizacijo podatkov vašega prenosnika, pametnega telefona, tablice in drugih naprav. Kablu je priložen USB-IF certifikat, ki potrjuje njegovo skladnost z najvišjimi standardi varnosti in kakovosti. Ne čakajte več in se sami prepričajte, kako lahko kabel USB Type C Ugreen izboljša vaše delo!

Moderen kabel za zahtevne uporabnike
Kabel USB Type C Ugreen je priročna in vsestranska rešitev, ki bo delovala v številnih situacijah. Omogoča hiter in stabilen prenos signala s hitrostjo do 40 Gbps in omogoča hitro polnjenje naprav zahvaljujoč Power Delivery podpori do 100 W. Dodatno kabel omogoča predvajanje filmov v 8K kakovosti pri frekvenci osveževanja 60 Hz Ugreen je kabel ustvaril z mislijo na varnost uporabnika in široko združljivost z različnimi napravami. To je popolna rešitev za vse, ki potrebujejo učinkovit in vsestranski kabel USB Type C.

Takojšnje polnjenje naprav
To je popoln izdelek za ljudi, ki cenijo hitrost polnjenja svoje opreme. Zahvaljujoč podpori za protokol hitrega polnjenja PD 100 W vam kabel omogoča hitro polnjenje naprave. Na primer, traja le približno 30 minut, da napolnite MacBook Pro 2021 do 39 %. Zahvaljujoč temu uporabniku ni treba dolgo čakati na polno polnjenje in se lahko hitro vrne na delo.

Hiter prenos podatkov
Kabel Ugreen USB4 omogoča hiter prenos podatkov do 40 Gbps, kar je do 8-krat hitreje od različice USB 3.0. Zdaj lahko lažje in hitreje prenašate velike datoteke in prihranite dragocen čas pri kopiranju in premikanju podatkov.

Odlična kakovost slike
Kabel omogoča predvajanje videa v ločljivosti 8K pri 60 Hz, kar omogoča ogled tudi najmanjše podrobnosti. To je še posebej uporabno za ljudi, ki urejajo video ali radi gledajo filme in serije v najboljši možni kakovosti.

Varen kabel USB
Zasnovan je bil z mislijo na varnost uporabnika. Za zagotovitev varnega delovanja je ta kabel certificiran USB-IF in zaščiten pred različnimi vrstami motenj, izgubo signala in pregrevanjem. Zahvaljujoč temu lahko uporabljate kabel brez strahu pred neželenimi učinki.

Široka združljivost
Kabel Ugreen deluje z različnimi napravami, vključno s pametnimi telefoni, prenosniki, pogoni SSD, monitorji, zvezdišči in še več. Poleg tega lahko eGPE povežete z računalnikom s kablom.

Najpomembnejše lastnosti:
  • - Hitro polnjenje: s podporo za protokol hitrega polnjenja PD 100 W kabel Ugreen omogoča takojšnje polnjenje naprav, kot so pametni telefoni in prenosniki.
  • - Visoka hitrost prenosa podatkov: Omogoča prenos podatkov do 40 Gbps, tako da lahko datoteke kopirate hitro in priročno.
  • - Podpora za zaslone z visoko ločljivostjo: podpira predvajanje videa 8K pri 60 Hz.
  • - Varnost: Kabel Ugreen je bil zasnovan z mislijo na varnost vas in vaše naprave.
  • - Široka združljivost: deluje z različnimi vrstami naprav, kot so pametni telefoni, prenosniki, pogoni SSD, monitorji in zvezdišča.

Specifikacija:
  • - Znamka: Ugreen
  • - Model: US506
  • - Standard USB: USB4
  • - Barva: bela
  • - Vrsta priključka: USB-C (moški)
  • - Prenos podatkov: 40 Gb/s
  • - Podprta moč: do 100 W
  • - Ločljivost slike: 8K@60Hz
  • - Dolžina kabla: 0,8 m
  • - Podpora za polnjenje: Power Delivery 100 W

Komplet vsebuje:
  • - kabel USB-C USB4 40 Gbps 8K 60 Hz PD 100 W 80 cm bel
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 03 May 2024 16:04:18 GMT