VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Kabel USB v Lightning, Mcdodo CA-6410, vzmet, 1,8 m (črn)

ID: 20627606
36,14 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kabel USB v Lightning, Mcdodo CA-6410, vzmet, 1,8 m (črn)

 

USB na Lightning vzmetni kabel, Mcdodo CA-6410, 1,8 m (črn)

Zagotovite si udobje pri polnjenju telefona! Vzmetni kabel Mcdodo Omega vam bo zagotovo olajšal vsakodnevno uporabo. Podpira 2A hitro polnjenje in odlično deluje z napravami Apple. Zahvaljujoč vzmetni zasnovi se ne zapleta in ne zavzame veliko prostora. Poleg tega je opremljen s funkcionalno LED lučko.

Tehnologija hitrega polnjenja

Takoj napolnite svoj pametni telefon in prihranite dragoceni čas! Kabel Mcdodo se zahvaljujoč uporabi visokotehnološkega čipa polni do 50 % krajše od ostalih kablov. Še več, podpira hitro polnjenje in zagotavlja do 2A toka. Z njim lahko prosto polnite naprave znamke Apple – združljiv je z iOS 9/10/11.

Priročno shranjevanje

Ni se vam treba več utrujati z odpletanjem polnilnega kabla! Omega kabel se zaradi svoje vzmetne zasnove ne zapleta. Fleksibilna zasnova omogoča podaljšanje kabla do 1,8 metra. Še več, ne zavzame veliko prostora na pisalni ali mizi – brez težav ga pospravite celo v žep.

Praktične podrobnosti

Polnilni kabel zlahka najdete tudi v temi. Kabel je opremljen s praktično LED diodo, ki oddaja mehko zeleno svetlobo. Tako boste zlahka našli kabel v torbici, nahrbtniku ali temni sobi.

Varno polnjenje

Ni vam treba skrbeti, da bi prenapolnili telefon. Kabel uporablja tehnologijo pametnega polnjenja, ki prilagaja moč polnjenja povezani napravi. Poleg tega 7 stopenj zaščite vaš telefon učinkovito ščiti pred poškodbami. Poleg tega posebej oblikovana povezava kabla z vtičem preprečuje zlom.

Model Omega
barva Črna
Material Najlon + aluminijeva zlitina
Izhodni tok 2A
Dolžina Razteza se do 1,8 m
Vmesnik Strela
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:35:53 GMT