VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoShranjevanje & organizacijaKalup za ocvrta jajca, ponev, jajčni obroč, silikonski kalup za palačinke, ocvrta jajca, kalup za ocvrta jajca (rdeče srce)

Kalup za ocvrta jajca, ponev, jajčni obroč, silikonski kalup za palačinke, ocvrta jajca, kalup za ocvrta jajca (rdeče srce)

ID: 21125047
-39 %
23,36 €
14,14 €
Prihranek  9,22 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Visokokakovosten material - jajčni prstan je izdelan iz silikona za živila, varen in nestrupen. Je proti sprijemanju in odporen na visoke temperature do 230 stopinj Celzija. ZAČNITE SVOJ DAN PREPROST ZA UPORABO - Silikonske kroglice na glavi ročaja služijo za toplotno izolacijo in jih ni enostavno zažgati. Vrtljiva oblika za enostavno shranjevanje. V nekaj minutah lahko uživate v okusnem zajtrku. ŠIROKA UPORABA - Popoln model za pripravo omlet, palačink, ocvrtih jajc, jajc benedikt, mafinov in več. Sprostite svojo ustvarjalnost in pripravite okusne sendviče, burgerje, žemljice in drugo. ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE - Modelčki za jajca so primerni za večkratno uporabo in so trpežni. Enostavno se očisti z izpiranjem z milnico. Hitro in enostavno ga lahko daste tudi v pomivalni stroj.
Velikost: 11,5*11 cm
Barva: modra, rumena, rdeča, zelena, vijolična (neobvezno)
Paket vključuje: 1*Cvrtnik za jajca Opomba:

1. Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Preden oddate ponudbo, se prepričajte, da vas ne moti.

2. Barva se lahko razlikuje zaradi različnih monitorjev, prosimo za razumevanje.

Opomba:

Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na naslov za dostavo. Če so vaši prejeti podatki (kot so: ime, ulica, hišna številka, zvonec/e-pošta brez imena in drugi podatki napačni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)

"
Cached: Mon, 06 May 2024 11:56:12 GMT