VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniVideokamereAvto kamereKamera na armaturni plošči DDPAI Z40 2.7K 1944p/30fps WIFI

Kamera na armaturni plošči DDPAI Z40 2.7K 1944p/30fps WIFI

ID: 20655306
111,41 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 7.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kamera na armaturni plošči DDPAI Z40 2.7K 1944p/30fps WIFI

 

DDPAI Z40 kamera na armaturni plošči

Iščete zanesljivo avto kamero, ki vam bo zagotovila odlično kakovost slike in varnost brez primere? DDPAI Z40 kamera na armaturni plošči bo odlična izbira! Naprava snema videoposnetke do 1944p in podpira tehnologijo D2save, ki omogoča shranjevanje posnetkov v NAND flash pomnilnik v primeru okvare kartice TF. Aplikacija DDPAI vam omogoča udoben dostop do dodatnih funkcij, poseben način parkiranja pa vam omogoča, da skrbite za varnost vašega avtomobila tudi 24 ur na dan (v ta namen morate kupiti napajalnik strojne opreme).

Odlična kakovost slike

Kamera na armaturni plošči DDPAI Z40 vas bo presenetila z odlično kakovostjo slike. Naprava je opremljena s senzorjem SONY IMX335, tako da lahko snema videoposnetke z bogatimi podrobnostmi 2592x1944p 5MP z visoko ostrino – tudi v težkih svetlobnih pogojih. Še več, najsodobnejša slikovna tehnologija Realcube in napredni algoritmi zagotavljajo še več podrobnosti, večjo svetlost in žive, naravne barve.

Več možnosti shranjevanja

Bodite prepričani, da bo posneto gradivo shranjeno ne glede na situacijo. To postane mogoče z uporabo tehnologije D2save. Če kartica TF odpove, lahko posnetke shranite v dodatni pomnilnik NAND flash. Potem, takoj ko se pojavi možnost, bodo znova preneseni na kartico TF. Tako vam ni treba skrbeti, da bi izgubili svoje najpomembnejše posnetke! Naprava podpira TF kartice do 128 GB in omogoča snemanje v zanki.

Visokokakovosten kondenzator

Kamera DDPAI Z40 ima namesto navadne baterije vgrajen kondenzator odlične kakovosti, ki zagotavlja večjo varnost uporabe. Omogoča tudi delovanje armaturne armature tudi pri temperaturah od -20°C do 70°C. To še ni vse! Kondenzator omogoča snemanje zadnjih 3-4 sekund, tudi ko je kamera izklopljena. Tako ste lahko prepričani, da ne boste zamudili ničesar pomembnega!

Čudovit dizajn

Kamera Z40 ne navduši le s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi z izboljšanim dizajnom. Svetleče ohišje in zaobljeni vogali mu dajejo eleganten, a sodoben značaj. Hkrati je kamera na armaturni plošči dovolj majhna, da jo lahko brez skrbi postavite ob vetrobransko steklo vašega avtomobila – ne bo vam ovirala pogleda! Še več, naprava je opremljena z 2-palčnim svetlim in lahko berljivim IPS zaslonom, ki podpira predvajanje videa in omogoča pregled najpomembnejših funkcij.

Preverite, kaj ponuja aplikacija DDPAI

Priročno urejajte svoje posnetke in jih delite z drugimi. Vse kar morate storiti je, da namestite brezplačno aplikacijo DDPAI! V njem boste našli uporabniku prijazen urejevalnik videa, s katerim lahko enostavno urejate svoje videoposnetke in jih dopolnjujete s posebnimi učinki, filtri ali glasbo. Prav tako si lahko ogledate posnetke svojih prijateljev in izmenjujete komentarje. Še več, vgrajen Wi-Fi omogoča prenos in ogled videoposnetkov skoraj kadar koli. Opomba: zaradi pomanjkanja posodobitev je predogled v živo na voljo samo pri modelih, ki ne presegajo iPhone 12 PRO MAX.

Zavarujte svoje vozilo

Video snemalnik podpira parkirni način, s katerim boste lahko poskrbeli za varnost vašega avtomobila tudi 24 ur na dan. Ko je vozilo parkirano, kamera snema v načinu časovnega zamika, da nato predvaja video z običajno hitrostjo sličic. Naprava oddaja tudi glasovna sporočila. Če med parkiranjem obstaja nevarnost trčenja, vas bo Z40 takoj obvestil! Za uporabo parkirnega načina je potreben nakup IPS pametnega napajalnika (kit strojne opreme), ki stalno polni kamero, omogoča nemoten nadzor in ščiti baterijo vozila pred izpraznitvijo.

Zanesljivo snemanje v sili

Bodite mirni, ko se zgodi nesreča, boste vedno imeli dostop do ključnih posnetkov. Če pride do močnega sunka ali nenadnega udarca, se aktivira merilnik pospeška, vgrajen v napravo, in kamera samodejno posname 10-sekundni videoposnetek ter ga shrani v ločeno mapo. Takšen posnetek boste morda potrebovali, ko boste na primer zaprosili za zavarovalnino. Ni vam več treba skrbeti, da bodo najpomembnejši deli posnetkov pomotoma prepisani!

Vključeno

  • Kamera na armaturni plošči Z40
  • Nosilec
  • Avto polnilec
  • Napajalni kabel
  • Navodila za uporabo
  • Orodje za namestitev
  • 3M samolepilne nalepke
  • Elektrostatične nalepke
Proizvajalec DDPAI
Model Z40
barva Črna
Dimenzije 81 x 61 x 33 mm
Vnos 5 V / 2 A
Procesor SigmaStar 8629Q
Objektiv 6 optičnih in 1 IR, vidno polje 140°, zaslonka F1.8
Matrix Sony IMX335
Merilnik pospeška ja
GPS št
Podprte kartice TF Do 128 GB
Snemanje v zanki ja
Wifi Wi-Fi / 2,4 GHz
Resolucija 2592x1944p
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Fri, 31 May 2024 01:22:15 GMT