VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaProgramska opremaKaspersky Antivirus 2023 (1 naprava, 1 leto) - ESD licenca

Kaspersky Antivirus 2023 (1 naprava, 1 leto) - ESD licenca

ID: 20464275
35,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Antivirusi.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kaspersky Antivirus zagotavlja najboljšo zaščito za vas, vaš računalnik, spletno nakupovanje in plačevanje. Napredne varnostne tehnologije vas v realnem času ščitijo pred virusi in spletnimi grožnjami, obenem pa varujejo vašo identiteto ter dodajajo dodatne plasti varnosti spletnem bančništvu in spletnem nakupovanju.

 

Kaspersky Antivirus 2023

 

Kaspersky Antivirus zagotavlja najboljšo zaščito za vas, vaš računalnik, spletno nakupovanje in plačevanje. Napredne varnostne tehnologije vas v realnem času ščitijo pred virusi in spletnimi grožnjami, obenem pa varujejo vašo identiteto ter dodajajo dodatne plasti varnosti spletnem bančništvu in spletnem nakupovanju.

Kaspersky Antivirus je enostaven za uporabo in brezhibno ter nemoteno deluje v ozadju, da je vaš računalnik z operacijskim sistemom Windows vedno varen.

 

ESD licenca je namenjena za 1 napravo (računalnik) in za obdobje 1 leta.

Operacijski sistem:Microsoft Windows

 

Lastnosti:

  • Zaščita pred virusi in zlonamerno programsko opremo v realnem času.
  • Zaščita pri spletnem nakupovanju in bančnem poslovanju.
  • Zaščita za vaše osebne datoteke in fotografije.
  • Zaščita za vaše otroke pred internetnimi nevarnostmi.
  • Preprosto upravljanje s svojo varnostjo in nastavitvami.
  • Tehnična podpora Kaspersky 24/7.
  • Licenca za nove ali obstoječe uporabnike.

 

Ob naročilu prejmete fizično na svoj naslov kartico s licenčno kodo (serijsko številko oz. kodo) s katero aktivirate svojo programsko opremo, katero si predhodno prenesete iz spletne strani proizvajalca Kaspersky ali spletne strani Antivirusi.si. Poleg licence prejmete tudi kratka navodila za prenos programske opreme in podatke za tehnično pomoč v primeru težav.

Licenca je namenjena tako prvi in novi namestiti izdelka, kot tudi podaljšanju (obnovitvi) že nameščenega istega izdelka. To pomeni, da v kolikor že imate nameščen ta izdelek lahko licenco preprosto dodate v svoj obstoječi program in novi licenčni rok bo pričel teči šele od trenutka, ko bo vaša trenutna licenca izdelka potekla. Licence niso opremljene z določenim datumom prve uporabe in niso vnaprej aktivirane, tako da lahko licenco uporabljate takrat, ko jo potrebujete.

Za aktiviranje in uporabo licence je lahko potrebna aktivacija ali registracija na spletni strani proizvajalca.

Veljavnost in rok licence tako prične teči šele od prve aktivacije vaše licence. Licenca je namenjena za uporabo v vseh državah evropske unije (EU).

Programska oprema je v angleškem jeziku, velja pa licenca tudi za druge jezike v državah EU, katere proizvajalec podpira (npr. nemški, italijanski, francoski itd.).

Tehnične podrobnosti
Licenca
1 uporabnik
Medij - programska oprema
ključ izdelka (medij ni priložen)
Veljavnost licence
1 leto
Vrsta programske opreme
zaščita računalnika
Cached: Mon, 29 Apr 2024 09:21:41 GMT