VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Kavni aparat HiBREW H11 1450 W

ID: 20721981
201,74 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 221.87 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kavni aparat HiBREW H11 1450 W

 

Kavni avtomat HiBREW H11

Si ne morete predstavljati dneva brez skodelice vroče, aromatične kave? HiBREW H11 bo nepogrešljiv v vašem domu! Z njegovo pomočjo lahko enostavno pripravite okusen kapučino, espresso ali latte. Aparat ima tlak 19 barov in je opremljen s penilcem mleka. Zelo hitro se segreje in se po končanem delu samodejno izklopi. Omogoča kuhanje kave v ESE kapsulah in mleto kavo, njegova posoda za vodo pa ima prostornino 1,1 l.

Priloženi osnovni dodatki

V paketu boste našli vse, kar potrebujete za pripravo aromatične pijače polnega okusa. 3 različni filtri vam omogočajo kuhanje ESE kave v zrncih ali mlete kave (enojne ali dvojne). V kompletu je tudi merilna skodelica z nabiralnikom. Kupite lahko tudi poseben portafilter brez dna (prodaja se posebej) za še boljše rezultate in izjemno poln okus. Preverite in se prepričajte!

19 palic za popoln okus kave

Želite žametno teksturo kave, bogato aromo in odličen okus? Potem je H11 odlična izbira! Stroj zagotavlja pritisk do 19 barov, da zagotovi najboljše iz vašega fižola. Še več, grelni element iz nerjavečega jekla zelo hitro segreje vodo in stalno vzdržuje temperaturo na optimalni ravni. Ni vam treba skrbeti, da vaša kava ni dovolj vroča!

Dobro premišljen dizajn

Aparat za kavo H11 izstopa zaradi svoje kompaktne velikosti, zato ga lahko brez težav uporabljate tudi v majhni kuhinji. Izdelan je iz nerjavečega jekla, zato je varen za zdravje in odporen proti obrabi. Njegovo priročno upravljanje zagotavlja poseben gumb. Pladenj za kapljanje in zbiralnik za vodo je mogoče preprosto odstraniti in očistiti. Naprava omogoča tudi priročno segrevanje skodelic.

Enostaven za uporabo

Kavni aparat je izjemno enostaven za upravljanje. Na strani aparata boste našli majhen gumb, s katerim lahko izberete eno od razpoložljivih funkcij – segrevanje vode, kuhanje kave ali ustvarjanje pare za penilnik. Na sprednji strani je posebna plošča z gumbi, s katerimi lahko vklopite in izklopite aparat ter izberete, ali želite skuhati eno ali dve kavi. Za pripravo ene kave espresso bo potrebnih približno 22 sekund, za pripravo dveh pa približno 32 sekund.

Zmogljiv penilec mleka

Nič več odhodov v kavarno po okusen kapučino ali gladko kavo z mlekom. Aparat za espresso H11 ponuja priročen penilec mleka, ki olajša pripravo slastne kremaste mlečne pene. Njegova šoba je opremljena s 3 luknjami, tako da lahko dosežete želeni učinek celo 2-krat hitreje kot običajno. Zdaj lahko preprosto pripravite svoj najljubši kapučino!

V škatli

  • Kavni avtomat H11
  • ESE Pod filter
  • Enojni filter za espresso
  • Dvojni espresso filter
  • Tamper
  • Vodna cev
  • Navodila za uporabo
Znamka HiBREW
Model H11
Pritisk 19 barov
Kapaciteta rezervoarja za vodo 1,1l
Nazivna napetost AC 220-240V 50/60Hz
Nazivna moč 1450 W
Dimenzije 290 x 285 x 120 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:21:56 GMT