Išči
Big BangIzdelkiDomDekoracijaStenska dekoracijaKoledar Stranger Things 2023, kvadratni stenski koledar meseca za ogled, uradni izdelek (kvadratni koledar Stranger Things)

Koledar Stranger Things 2023, kvadratni stenski koledar meseca za ogled, uradni izdelek (kvadratni koledar Stranger Things)

ID: 20872982
32,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 20.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Fenicians S.L.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Koledar Stranger Things 2023, kvadratni stenski koledar meseca za ogled, uradni izdelek (stranger Things Square Calendar) 2023 Stranger Things Square koledar. Ta koledar temelji na novi četrti seriji, v kateri so predstavljeni novi prizori in liki. Vendar pa boste zagotovo prepoznali Joycea, Jima, Mikea in Eleven, če naštejemo le nekatere. Ta uradni stenski koledar ima dovolj prostora za vse vaše pomembne datume 2023 v priloženih datumskih podoknih. Dimenzije izdelka: 305 X 305 MM Uradni izdelek Stranger Things Danilo je vodilni založnik koledarjev, rokovnikov, voščilnic, darilnih ovojov in darilnih vrečk z uradno licenco. v Veliki Britaniji. Smo družinsko podjetje, ki deluje že več kot 40 let. Naše licence segajo od dojenčka do odraslega. Ves papir, ki ga uporabljamo, je odgovorno nabavljen in sodelujemo samo z dobavitelji in proizvajalci, ki izpolnjujejo naše stroge etične zahteve. Ima sijajno laminacijo 250g na kuverti in 150g na notranji strani. S krožno perforacijo premera 5 mm na vrhu za obešanje. Besedila v notranjosti so v angleškem jeziku. Blago oboževalcev Stranger Things za novo leto. Izvirna ideja za darilo Uradno licencirano
Cached: Wed, 08 May 2024 23:18:49 GMT