VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Kolesarska torba Rockbros B61

ID: 20655480
15,83 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kolesarska torba Rockbros B61

 

Torba za kolo Rockbros B61

Kolesarska torba Rockbros B61 vam omogoča shranjevanje najpomembnejših pripomočkov med kolesarskimi vožnjami. Ima žep in 2 predala ter je izdelan iz vodoodpornega materiala. Še več, enostavno ga lahko namestite, zahvaljujoč kompaktni zasnovi pa ne bo oviral vidljivosti. Uspešno ga boste pritrdili tudi na svoj skuter.

Vzdržljiva konstrukcija

Kolesarska torba Rockbros je izdelana iz trpežnih materialov, zato vam bo služila dolgo časa. Uporaba PU in EVA zagotavlja odpornost na vodo in udarce, zato vam ni treba skrbeti za poškodbe. Še več, dvojna neprepustna zadrga preprečuje vdor vode v notranjost.

Prostoren

Rockbros B61 ponuja en večji žep in 2 predala za organizacijo. Zgornji žep na zadrgo bo uspešno sprejel na primer ključe, mini svetilko ali orodje, ki vam bo prišlo prav v primeru morebitne okvare kolesa. Po drugi strani pa bodo v predelke za vaš pametni telefon, denarnico, polnilni kabel ali dokumente.

Hitra in enostavna montaža

Montaža torbe vam ne bo povzročala težav. Zahvaljujoč priloženim ježkom ga lahko enostavno pritrdite na krmilo. Poleg tega dobro premišljen dizajn zagotavlja, da izdelek ne ovira vidljivosti in ne moti vaše vožnje. B61 boste uspešno pritrdili na svoje kolo, skuter ali moped.

Proizvajalec Rockbros
Model B61
barva Črna
Material PU, EVA
Utež pribl. 138 g
Dimenzije pribl. 24,5 x 10 x 8 cm
Tehnične podrobnosti
Oprema za kolo
torba za kolo
Cached: Sat, 01 Jun 2024 13:37:52 GMT