Išči

Komoda s prostorom za previjanje JACK Tortora

ID: 20983983
549,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Predalnik s prostorom za previjanje Jack Tortora je zasnovan za elegantno opremljanje otroške sobe. Prvi predal je okrašen z reliefnim dekorjem kužka.

 

Komoda s prostorom za previjanje Erbesi JACK Tortora

Eleganten in Funkcionalen Predalnik

Predalnik s prostorom za previjanje Erbesi Jack Tortora je zasnovan za elegantno opremljanje otroške sobe. Komoda je idealna za vsako mamo, ki si želi organiziranega in sproščujočega okolja za skrb za svojega otroka. Njegova funkcionalnost in eleganten dizajn nudita idealno kombinacijo estetike in praktičnosti, ustvarjajoč prijetno in urejeno okolje za otroka in starše..

Predalnik je izdelan iz kakovostnega lesa in vključuje tri prostorne predale, ki so dovolj veliki za shranjevanje vseh potrebščin za dojenčka. Predalnik Jack je dostavljen s sestavljeno strukturo in predali. Za dokončanje montaže je potrebno namestiti štiri priložene nogice, namestiti ročaje na predale in lok na zgornji del. Komplet za montažo je vključen v paket.

Premišljena Zasnova in Dekoracija

Vsak predal predalnika kolekcije Jack ima dva gumba v obliki tačk za lažje odpiranje in zapiranje predala. Prvi predal je okrašen z reliefnim dekorjem, ki prikazuje kužka Jack&Lucky, ki je simbol istoimenske kolekcije.Spodnji predal je v sivem odtenku in na njem so naslikane tačke.

Na zgornji plošči komode se nahaja prostor, previjalna podlaga, ki je nameščena pravokotno na komodo in kjer lahko tudi previjate otroka.

Poleg svoje elegantne oblike je predalnik narejen iz nestrupene vodne barve ter ustreza evropskim standardom EN 12221. Tako lahko brez skrbi uporabljate ta predalnik in se osredotočite na to, kar je najpomembnejše - skrb za svojega otroka.

Karakteristike:
  • Izdelan iz kakovostnega lesa.
  • Trije prostorni predali z drsnimi vodili in varnostnim zatičem.
  • Prvi predal je okrašen z reliefnim dekorje, ki prikazuje luno.
  • Na zgornji plošči se nahaja prostor za previjanje.
  • Uporaba nestrupenih vodnih barv.
  • Skladnost z evropskimi standardi EN 12221.
  • Nogice, ki ne puščajo sledi na tleh.
  • Dimenzije 55 x 91 x 98,5h cm.


     Izdelano v Italiji

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Cached: Wed, 08 May 2024 07:00:18 GMT