VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOstali dodatkiKomplet GSM dodatkov 7v1 + multifunkcijska torbica, Vipfan X18 (črna)

Komplet GSM dodatkov 7v1 + multifunkcijska torbica, Vipfan X18 (črna)

ID: 20628235
6,47 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 7.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 36.88 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Komplet GSM dodatkov 7v1 + multifunkcijska torbica, Vipfan X18 (črna)

 

Komplet GSM dodatkov 7v1 + multifunkcijska torbica, Vipfan X18 (črna)

Želite imeti najnujnejše vedno pri roki? Preizkusite Vipfanovo multifunkcijsko torbico 7 v 1, ki vključuje praktičen kabel in adapterje, s katerimi lahko ustvarite do 6 različnih kombinacij vmesnikov za potrebe več uporabnikov. Etui ponuja tudi reže za kartice SIM in micro SD ter iglo, ki omogoča priročno odstranjevanje in zamenjavo kartice. Etui je kompakten in lahek. Še več, izgleda izjemno elegantno.

En kabel - veliko možnosti

Vipfanov multifunkcijski kabel omogoča bliskovito hiter prenos podatkov, s priloženimi adapterji pa lahko ustvarite kar 6 variant priključkov (USB-C/USB-C, USB-C/Lightning, USB-C/Micro USB, USB-A /USB-C, USB-A/Lightning, USB-A/Micro USB). Ko uporabljate različico kabla USB-C/USB-C, boste uživali v tehnologiji hitrega polnjenja PD 65 W. Še več, različici USB-A/USB-C in USB-C/Micro USB podpirata prenos podatkov 3A, medtem ko različica USB-C/Lightning podpira 2,4A.

Priročno shranite svoje kartice

Varno shranite svoje pomnilniške kartice na enem mestu. Ovitek Vipfan ponuja reže za kartice micro SD in SIM (kartice niso priložene). Še več, na voljo vam bo igla za učinkovito in priročno odstranjevanje ali zamenjavo kartic. Ni vam več treba skrbeti, da bi izgubili pomembne datoteke! Zahvaljujoč praktičnemu etuiju Vipfan imejte svoje kartice vedno pri sebi!

Popoln za vsakodnevno uporabo

Etui je izredno lahek in kompakten, zato ne bo predstavljal vsakodnevne nepotrebne obremenitve. Omogočil vam bo udoben dostop do dodatne opreme, ki jo potrebujete, in vam omogočil varno shranjevanje. Zdaj boste imeli vse, kar potrebujete, pri roki. Elegantno ohišje odlikuje premišljen dizajn, zahvaljujoč kateremu boste uživali v dobro organizirani notranjosti. Kot vidite – poskrbljeno je za vsako podrobnost. Stavite na funkcionalnost, priročnost in dober stil z Vipfanom!

Vključeno:

  • Etui x1
  • USB-C/USB-C kabel x1
  • USB adapter x1
  • Adapter Lightning x1
  • Micro USB adapter x1
  • Igla za kartice x1
Proizvajalec Vipfan
Model X18
Vmesniki Micro-USB + Lightning + USB-C + USB
Material ABS
Dolžina kabla 30 cm
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 31 May 2024 01:20:53 GMT