VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoja delavnicaRočno orodjeKomplet izvijačev JIMI Home FM-3, 100 kosov

Komplet izvijačev JIMI Home FM-3, 100 kosov

ID: 20628451
77,22 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 102.07 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Komplet izvijačev JIMI Home FM-3, 100 kosov

 

Set izvijačev JIMI Home FM-3, 100 kosov

Komplet izvijačev FM-3, ki ga sestavlja do 100 kosov, bo popoln v rokah vsakega strokovnjaka, katerega delo temelji na majhnih predmetih, kot so delo z elektronsko opremo, računalniki, popravilo mobilnih telefonov, a ne samo. Ta priročen set bo tudi koristen dodatek pri manjših popravilih doma, v avtu ali na kolesu.

Več stopenj orodja

Zahvaljujoč kompaktni strukturi je ohišje seta razdeljeno na 3 module, ki po zlaganju tvorijo enostavno prenašanje in shranjevanje celote. Takšen komplet zlahka prevažate v avtu, spravite ga v nahrbtnik ali v večji zaboj za orodje. Ohišje je izdelano iz trpežnega ABS materiala in prekrito s kovinsko barvo za boljšo estetiko.

Magnetna podloga

Na prvem nivoju seta je magnetna podloga, ki poskrbi, da tudi najmanjši kovinski deli, kot so vijaki ali elementi, ne odpadejo in ne boste izgubljali časa z iskanjem. Poleg tega so na podlogi škatle, ki vam bodo v pomoč pri kategorizaciji elementov na delovnih tleh.

Natančna namestitev

Pod magnetno podlogo je prostor za 3 vrste pincet. Poleg tega je komplet opremljen z dvema klinastima reziloma, ki vam omogočata nežno odpiranje naprav, ki jih popravljate. Zahvaljujoč rezilom lahko na primer vstopite v notranjost mobilnega telefona in izvedete globinsko čiščenje ali zamenjate njegov sestavni del, s čimer zmanjšate tveganje prask ali poškodb ohišja.

Orodni modul

Orodja vključujejo ključ z ragljo in ročaj izvijača s priročnimi podaljški in adapterji ter pripadajoče nastavke. Razpon nastavkov za ključ z ragljo je od velikosti 5 do 13 in na voljo je 8 osnovnih nastavkov velikosti 6,35 mm za izvijače H5, H4, H3, 5PH2, 5PH1, 3PH1, SL5, SL3.

Široka paleta nastavkov

Na dnu kompleta je prostora za skupno 48 bitov velikosti 4 mm in 20 bitov velikosti 6,35 mm. Da bi lažje izvlekli vsak nastavek, samo pritisnite na gumb, ki povzroči, da se nastavki dvignejo navpično. Pod njimi je posoda za vijake in sornike ter magnetizer in demagnetizer za vsak kos.

Znamka JIMI DOMA
MODEL FM3
VELIKOST 145 x 106 x 48 mm
Utež 1,15 kg
Cached: Mon, 29 Apr 2024 07:57:30 GMT