VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaKOMPLET VAGINALNIH KROGLIC Fantasy For Her Kegel Set

KOMPLET VAGINALNIH KROGLIC Fantasy For Her Kegel Set

ID: 20369833
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
42,10 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Poskrbite za dobro počutje zunaj in znotraj s kompletom vaginalnih kroglic Fantasy For Her Kegel Set. Ta komplet vsebuje tri enojne vaginalne kroglice, izdelane iz svilnato gladkega silikona z različnimi težami. Počasi napredujte s treningom mišic medeničnega dna, tako,

 

Poskrbite za dobro počutje zunaj in znotraj s kompletom vaginalnih kroglic Fantasy For Her Kegel Set.

   

Ta komplet vsebuje tri enojne vaginalne kroglice, izdelane iz svilnato gladkega silikona z različnimi težami. Počasi napredujte s treningom mišic medeničnega dna, tako, da začnete za najlažjo kroglico in počasi nadaljujete na večjo težo. Kroglice Fantasy For Her so enostavne za uporabo in primerne tudi za začetnice. Naj bodo vaše mišice čvrsti, orgazmi pa nebeški!

Trio Fantasy For Her ponuja odlično izhodišče za trening mišic medeničnega dna, z dvem naprednim stopnjam, idealnim za vzdrževanje in napredno vadbo. 

Najlažja kroglica tehta 50g, srednja 80g in najtežja 110g.

Kroglice imajo kapljevinasto obliko, ki se ob vstavitvi naravno prilega ženski anatomiji. Keglove vaje se uporabljajo za toniranje mišic medeničnega dna, ter imajo lahko veliko vlogo pri preoblikovanju seksa za še bolj prijetno izkušnjo obeh partnerjev. 

Močno medenično dno omogoča več nadzora nad občutki in užitkom – nekatere ženske opazijo močnejše in intenzivnejše orgazme, večina pa poroča o splošnem učinku zategovanja, ki ga bodo, ni treba posebej poudarjati, cenili ljubitelji obeh spolov. Močne mišice medeničnega dna lahko pomagajo tudi pri zategovanju in toniranju vaginalnega kanala po porodu, povrnejo tesnost in nadzor nad mehurjem.

  • Komplet treh vaginalnih kroglic različne teže
  • Primerno tudi za začetnice
  • Svilanto gladek silikon
  • Enostavno čiščenje
  • Idealne za trening mišic medeničnega dna
  • Prožen material
  • Vrv za varno uporabo
Cached: Mon, 20 May 2024 11:48:00 GMT