Išči
Big BangIzdelkiDomDekoracijaUre in budilke1 kos klasične ure v obliki avtomobila, namizna budilka, nočna ura, dekoracija sobe za dom, študentski dom, pisarna, srebrna

1 kos klasične ure v obliki avtomobila, namizna budilka, nočna ura, dekoracija sobe za dom, študentski dom, pisarna, srebrna

ID: 21125776
-39 % Novo
35,71 €
21,62 €
Prihranek  14,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

To je klasična budilka v obliki avtomobila. Ta ura je izdelana iz visokokakovostnega materiala in bo zdržala dolgo časa. Lahko ga postavite na mizo, da prikazuje čas. Je tudi okras vaše sobe. Prikaz časa je enostaven za nastavitev in natančen za premikanje. Barva: srebrna. Material: plastika.
Velikost: približno 18,6 x 7,6 x 7,1 cm. Izbor visokokakovostnih materialov, vrhunska izdelava, vzdržljiv, nežen in lep. Kreativni dizajn vam daje retro občutek. Lahko ga postavite na mizo kot privlačno dekoracijo. Prikaz časa je enostaven za nastavitev in natančen za premikanje.
Paket vključuje: 1 x budilka Velikost: 18,6 x 7,6 cm Barva: srebrna Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja dovolite majhno napako. Prepričajte se, da vas ne moti, preden oddate ponudbo.

2. Zavedajte se, da se barve lahko razlikujejo od monitorja do monitorja.

Opomba:

Pozdravljeni, pri nakupu izdelka bodite pozorni na naslov za dostavo. Če so vaši podatki o prejemu (npr. ime, ulica, hišna številka, zvonec/nabiralnik brez imena itd.) napačni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Tue, 30 Apr 2024 08:15:01 GMT